K-Supermarket Nastolan kauppiaaksi Mikko Eronen

Jaa

Mikko Eronen (27) aloittaa K-kauppiasuransa syntymäkuntansa Nastolan perinteikkäässä K-Supermarketissa elokuun alussa. Eronen tarttuu toimeen innostuneesti ja hyvällä energialla liikeideanaan tarjota alueen parasta asiakaspalvelua.

K-Supermarket Nastola on kauppiasuraansa aloittavalle Eroselle erityisen merkittävä kauppapaikka.

”Olen syntynyt Nastolassa ja paluu syntymäkuntaan tuntuu mielenkiintoiselta. Nastolan K-Supermarket on Suomen ensimmäinen ja asiakkaista moni kutsuu kauppaa edelleen nimellä Hanskin tori.”

”Katse on tulevaisuudessa, mutta kyläkauppafiilis tulee olemaan jatkossakin kaupan valttikortti. Haluamme tarjota kylän parhaimman herkkutorin, tuoretuotteet sekä leivät. Keskitymme paikallisten pientuottajien tuotteisiin ja pyrimme toteuttamaan asiakkaiden tuotetoiveet sataprosenttisesti. Haluan tehdä kauppakäynnistä elämyksen, joten luvassa on myös uudistuksia. Yhtä jos toista hullua ja uutta ideaa pyörii mielessä.”

K-Supermarket Nastola tulee olemaan vahvasti mukana kylän toiminnassa ja elävöittämässä alueen markkinoita.

”Emme jää paikoillemme. Kaupan uudistuksia kannattaa seurata kauppamme Facebook-sivuilta”, vinkkaa tuore kauppias.

Mikko Eronen sai kipinän kaupan alalle jo 17-vuotiaana tienatessaan ajokorttirahoja. Kasvattajakauppiaspari Antti ja Milla Siiralle kuuluukin iso kiitos innostamisesta kaupan alalle.

”Siirojen matkassa kuljin K-Supermarket Joutjärveltä K-Supermarket Okeroisiin ja sieltä viimeiseksi K-Supermarket Hollolaan, jossa sain kauppiaalta rohkaisun kauppiasuralle. Hollolan satelliittikaupassa K-Market Soramäessä pääsin harjoittelemaan kauppiaana toimimista. Haluan kiittää myös K-Supermarket Vääksyn kauppiaita Johannes Mattelmäkeä ja Kirsi Verkkaa, joilta sain paljon uusia näkemyksiä ja ajattelutapoja kaupan arkeen.”

Uuden kauppiaan apuna kaupassa työskentelee seitsemän työntekijää. Tukena on myös koko perhe eli avopuoliso Noora, 6-vuotias Roni sekä 11-viikkoinen Fiona-tytär, jonka tärkeä tehtävä on herättää kauppias aamuisin töihin.