Kuopion K-Supermarket Petosen kauppiaiksi Jyrki ja Virpi Huttunen

Jaa

Jyrki ja Virpi Huttunen aloittavat kesäkuussa Kuopiossa K-Supermarket Petosen kauppiaina.

Jyrki ja Virpi ovat kokeneita kaupan alan ammattilaisia. He ovat aikaisemmin toimineet K-kauppiaina yhteensä 15 vuoden ajan Keiteleellä ja Siilinjärvellä, ja ennen kauppiasuraa muissa kaupan työtehtävissä toisen 15 vuoden mokoman.

”Olemme erittäin innokkaina lähdössä kauppiaiksi Petoselle, alue on meille tuttu ja varsinkin, kun mukaamme toimintaan lähtevät tällä kertaa myös poikamme Jesse (17) ja Joni (20). Paluu kauppiaaksi tauon jälkeen tuntuu mahtavalle, kun pääsemme toteuttamaan ideoitamme ruokakaupan kehittämiseen”, Jyrki ja Virpi iloitsevat.

Palvelu on ykkösjuttu

”Panostamme ihan erityisesti palveluun, johon kuuluu isona osana verkkokaupan kehittäminen. Tarkoin asiakasta kuunnelleen lähdemme kehittämään K-Supermarket Petosen valikoimia ja palveluita. Tuoreosastot ja kaupan ruokaisuuden kehittäminen ovat meille lähellä sydäntä. Mutta tärkeimpänä pidämme sitä, että haluamme olla alueen palvelevin kauppa!” Huttuset toteavat.

Vastuullisuus on tärkeä osa K-Supermarket Petosen arkea. Siihen kuuluu ensisijaisesti kierrättäminen ja henkilökunnan kouluttaminen, jotta hävikinhallinta olisi jokapäiväinen toimintatapa. Käyttökelpoinen hävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. ”Haluamme tuoda lähi- ja kotimaisten pientuottajien tuotteita valikoimiin sekä huomioida erikoisruokavaliot. Tärkeää on myös huolehtia siitä, että asiointi ja työskentely on kaupassa turvallista.”

Perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluu golf ja monipuolinen kuntoilu.