K-Supermarket Pihtiputaan kauppiaiksi Nina ja Jani Äijälä

Jaa

Nina ja Jani Äijälä aloittavat joulukuun alusta K-Supermarket Pihtiputaan kauppiaina.

”Olemme erittäin innossamme mahdollisuudesta siirtyä kauppiaiksi Pihtiputaalle. Pihtipudas vaikuttaa juuri sopivalta paikkakunnalta meidän perheellemme ja kaupan sijainti on loistava vilkkaan nelostien varrella”, iloitsevat Äijälät.

”Ideat kaupan kehittämisestä hioutuvat tarkemmin, kun pääsemme muuttamaan ja aloittamaan työt kaupassa. Kuuntelemme asiakkaita tarkasti ja lähdemme yhdessä henkilökuntamme kanssa kehittämään K-Supermarket Pihtipudasta entistäkin paremmaksi ruokakaupaksi”, Nina ja Jani lupaavat.

Nina ja Jani siirtyvät Pihtiputaalle K-Market Pulkkilasta, missä he ovat toimineet kauppiaina kohta viisi vuotta. Nina on työskennellyt pienestä pitäen isänsä K-kaupassa ja hänen molemmat veljensä ovat myös K-kauppiaita. Ninan koulutustausta on ravintola-alalta ja hän on suorittanut työn ohessa muun muassa myyjän ammattitutkinnon, esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Jani on ennen yhteistä kauppiasuraa ajanut rekkaa 16 vuotta.

Äijälöiden perheeseen kuuluvat lapset Nonna (6), Aksu (10) ja Ava (6). Ninan ja Janin harrastukset ovat pääasiassa lasten harrastuksissa kannustaminen ja kuskaaminen. ”Yhdessä koko perheen voimin retkeillään ja reissataan asuntovaunulla pitkin Suomea. Ninan yksi lempiaskareista on kotona ruuanlaitto.”