K-Supermarket Westeri on vuoden 2019 paras K-Supermarket – katso myös muut voittajat

Jaa

Vuoden 2019 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Tampereella toimiva, kauppias Ari Ruissalon luotsaama K-Supermarket Westeri. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin hakijana kauppias Jouni Monto K-Supermarket Ylivedosta Vantaalta, Vuoden tulokkaina Samuli Ahola ja Viola Kantola K-Supermarket Haapajärveltä ja Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Kauklahdesta. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa.

K-Supermarket Westerin voittoa perusteltiin seuraavasti: Alueen paras ja nykyaikaisin ruokakauppa, jossa asiakkaat todella tuntevat kauppiaansa ja kauppias asiakkaansa. Kokonaisvaltaisesti hyvin ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti toteutettu kauppa. Kauppias kehittää ja uudistaa kaupan toimintaa jatkuvasti sekä seuraa ruokatrendejä. Työntekijöitä valmennetaan entistäkin parempiin suorituksiin. Kauppias toimii myös aktiivisesti osana paikallista yhteisöä Tampereen Tesomalla.

”Olen otettu palkinnosta. Tärkeintä on kehittää kauppaa pitkäjänteisesti alueen ja asiakkaiden ehdoilla. Aiomme olla jatkossakin aktiivisesti mukana parantamassa tesomalaisten arkea. Suuri kiitos palkinnosta kuuluu loistavalle ja innostuneelle henkilökunnalle, heidän kanssaan on ilo toteuttaa omia ajatuksia”, kertoo K-Supermarket Westerin kauppias Ari Ruissalo.

Muissa sarjoissa palkitut K-Supermarketit:

Vuoden myynnin hakija: K-Supermarket Yliveto, Vantaa, kauppias Jouni Monto

Perustelut: Jo 30 vuotta kauppiasuralla toiminut kauppias, joka haluaa jatkuvasti parantaa tekemistä ja kehittää innolla uutta. Vuoden aikana K-Supermarket Ylivedossa aloitettiin ensimmäisenä K-Supermarketina ympärivuorokautinen aukiolo hyvin tuloksin. Lisäksi verkkokauppaan on satsattu vahvasti.

”Palkinto tuntuu hienolta. Olemme henkilökuntani kanssa tehneet valtavasti töitä viime vuosina ja kauppaa on kehitetty koko ajan. Kaikki lähtee kuitenkin jokapäiväisestä kaupan ja asiakkaiden huolehtimisesta. Se on meillä varmasti kunnossa”, kertoo kauppias Jouni Monto.

Vuoden tulokas: K-Supermarket Haapajärvi, kauppiaat Samuli Ahola ja Viola Kantola

Perustelut: Samuli ja Viola aloittivat kauppiasuransa marraskuussa 2018 Haapajärvellä. Ruokaosastoja on kehitetty vahvasti asiakkaiden toiveita kuunnellen ja henkilökuntaa osallistaen.

”Olemme halunneet tehdä asioita vähän eri tavalla ja tuoda haapajärvisille myös uusia juttuja ja trendejä. Kaupan hyvä tekemisen meininki on välittynyt asiakkaille. Iso kiitos palkinnosta kuuluu tietysti asiakkaillemme ja henkilökunnalle, meidät on otettu hienosti vastaan paikkakunnalla”, kertovat Samuli Ahola ja Viola Kantola.

Vuoden kauppakohtainen liikeidea: K-Supermarket Lasihytti, Espoo, kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen

Perustelut: Elämyksellinen kauppa on osa ympäröivää yhteisöä ja muokkaa perinteistä käsitystä ruokakaupasta. Lasihytistä löytyy mm. juustohuone, maailman pienin kahvipaahtimo, satumaailmaksi rakennettu makeisosasto, ja ostosten lomassa voi nauttia vaikkapa lasin Pirkka-viiniä – ensimmäisenä Suomessa.

”Paikallisuus ja pienet laadukkaat yritykset ovat meillä keskiössä. Kaupassamme on aina jotain mielenkiintoista ihmeteltävää. Ideoita haen netistä, ulkomailta, innovatiivisilta yrityksiltä tai oikeastaan mistä vaan!”, kertoo Erkki Zaiedman.

Alueiden parhaina palkitut K-Supermarketit:

  • Kaakkois-Suomi: K-Supermarket Kanuuna, Hamina, kauppias Ville Meronen
  • Keski- ja Itä-Suomi: K-Supermarket Karikko, Mikkeli, kauppiaat Kalle ja Suvi Heikinheimo
  • Pirkanmaa, Häme: K-Supermarket Westeri, Tampere, kauppias Ari Ruissalo
  • Pohjanmaa: K-Supermarket Ilmajoki, kauppiaat Jaana ja Mika Jokiaho
  • Pohjois-Suomi: K-Supermarket Kittilä, kauppiaat Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen
  • Pääkaupunkiseutu: K-Supermarket Postitalo, Helsinki, kauppias Aki Luomanen
  • Satakunta: K-Supermarket Ruokapori, Pori, kauppiaat Jaro ja Terhi Salkoharju
  • Uusimaa: K-Supermarket Basilika, Sipoo, kauppiaat Mikko Kontio ja Mikko Ylitalo
  • Varsinais-Suomi: K-Supermarket Kompass, Kemiö, kauppiaat Tobias Eriksson ja Eeva Aro