K-Supermarket Ykköstorin uudeksi kauppiaaksi Maarit Sannelvuo

Jaa

Maarit Sannelvuon juuret ovat Lapissa Kemijoen varrella, mutta hän asui nuoruutensa Jyväskylässä paperikoneita valmistaneen isänsä työn takia. Perheen perustamisen yhteydessä Kemijoki muuttui Kymijoeksi ja paperikonetehtaat paperitehtaiksi Maaritin muuttaessa Kouvolaan. Samalla hoitoalaa opiskellut Maarit siirtyi kaupan alalle ja aloitti työskentelyn kauppiaan puolisona K-Market Vahterossa.

Myöhemmin Maarit ja hänen entinen puolisonsa toimivat pitopalveluyrittäjänä. Ajatus kauppiasurasta oli kuitenkin jäänyt kutkuttamaan ja Maarit hakeutui kauppiasharjoitteluun, jonka hän suoritti K-Market Woikantorilla kauppias Mari Paalanen-Taskisen ohjauksessa.

 

– Iso kiitos harjoitteluajasta Marille, koko henkilökunnalle sekä asiakkaille, Maarit Sannelvuo kiittelee.

– Kun kuulin mahdollisuudesta aloittaa kauppiaana Inkeroisissa ja Anjalassa, ajatus päästä tälle seudulle tuntui hyvältä. On mukavaa, että kylällä asukkaat tuntevat toisensa ja ympäröivä luonto sekä aktiviteetit lähiympäristössä antavat paikallisille mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen. Alueelta löytyy palveluja, joiden ylläpitämisessä ja kehittämisessä haluan olla mukana, sanoo uusi kauppias.

K-ryhmän asiakaslupaus ”Jotta kaupassa olisi kiva käydä” toimii Maaritin punaisena lankana kaupassa. Kolmen lapsen äitinä, yrittäjänä ja kolmivuorotyötäkin tehneenä hän ymmärtää asioinnin helppouden, asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman, aukioloaikojen, tuoreuden ja hyvän asiakaspalvelun merkityksen asiakkaille. Myös paikallisuus on tärkeää, ja Maarit aikookin laajentaa K-Supermarket Ykköstorin paikallisten tuotteiden valikoimaa. Postin, Veikkauksen ja Anjalan K- Marketissa lisäksi Matkahuollon palvelut täydentävät asioinnin helppoutta.

– Aloitan kauppiaana Ykköstorilla Pirkan päivänä 1.9., jolloin tavataankin heti kahvittelun merkeissä. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet asiakkaat! Toivon aktiivista vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa, joten hihasta saa tulla aina nykäisemään, oli asia mikä tahansa, Maarit kannustaa asiakkaita.

K-Supermarket Ykköstori työllistää noin 9-12 ja K-Market Anjala viidestä kuuteen kaupan alan ammattilaista. Maaritin toiseksi käsipariksi tulee Lapista hänen sisarensa Maria Sannelvuo. Uusi kauppias uskoo jatkossa olevan tarvetta myös lisärekrytoinneille.

 

Maaritin perheeseen kuuluvat teini-ikäiset lapset Lari, Juho ja Emmi.Vapaa-aikanaan Maarit rentoutuu noutajaharrastuksen, metsästyksen ja luonnossa liikkumisen parissa. Ruuanlaitto ja leipominen kuuluvat myös mielipuuhiini. Jäähallilla tulee käytyä pojan joukkueen huoltotiimissä.