Kai-Markus Kinnunen kauppiaaksi Helsingin K-Market Etelä-Haagaan ja K-Market Tunnelitielle

Jaa

Kai-Markus Kinnunen aloitti kauppiaana K-Market Etelä-Haagassa. Hän ottaa vastuulleen K-Market Tunnelitien kesäkuussa. Kauppiaan tavoitteena on luoda kilpailukykyiset kaupat alueelle.

– Saapuminen Etelä-Haagaan tuntuu erittäin hyvältä. Takana on jo kahdeksan vuotta kokemusta kauppiaana olemisesta ja tuleva alue vaikuttaa erittäin mukavalta omalta kyläyhteisöltä, sanoo Kinnunen.

– Aion tuoda molempiin kauppoihin lisää tuoreutta, kaupassa paistettuja leipiä ja leivonnaisia, niin suolaisia kuin makeita. Saataville tulee myös hedelmiä ja vihanneksia pientuottajilta. Muutoinkin otamme voimakkaasti lisää paikallisia sekä lähialueen tuotteita. Kauppojen liikeideana on, että asiakas saa tuoreet, laadukkaat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti lähikaupastaan iloisen palvelun kera, kertoo Kinnunen.

– Odotan innolla asiakkaiden kertovan, mitä tahtovat lähikaupastaan löytyvän. Pyrimme neliöiden puitteissa toteuttamaan mahdollisimman hyvin toiveet. Oli se sitten kasvisruokaa tai lähileipää, sanoo Kinnunen.

– Näen, että lähikauppojen henkilökunta on tehnyt hyvää työtä. Nyt kauppiaan mukaan tulon myötä pystymme paremmin ja nopeammin reagoimaan asiakkaiden toiveisiin ja näin entisestään parantamaan palvelua ja piristämään päivittäisiä kaupassa käyntejä, summaa Kinnunen.