Kari Auramo kauppiaaksi K-Market Tapuliin Helsinkiin

Jaa

Helsingin Tapulikaupungissa K-Market Tapulin kauppiaana aloittaa lokakuussa kokenut Kari Auramo. K-Market Tapuli on hänen viides kauppansa.

Kari ryhtyy luotsaamaan K-Market Tapulia jo entuudestaan hyviksi havaituilla opeilla. ”Asiakaskuntaan tutustuminen ja heidän toiveidensa toteuttaminen, näillä eväillä päästään hankkimaan asiakkaiden luottamusta”, Kari listaa.

”Myös lähituotteiden valikoiman ylläpitäminen ja kehittäminen sekä omiin tuotteisiin panostaminen ovat kauppani ykkösjuttuja. Lisäksi kaupan maailmassa tapahtuviin muutoksiin tulee osata reagoida samoin tein.” Hän lisää, että tarvitaan palveluhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta: ”Kaupanteko on tiimityötä.”

Kari Auramo on aloittanut kauppiasuransa Espoon Perkkaalla. K-Supermarket-kauppiaana hän on toiminut Kotkassa, Keravalla ja Vantaan Koivuhaassa.

K-Market Tapuli saa Karista hyväkuntoisen kauppiaan. Hän harrastaa jääkiekkoa kauppiaskollegoiden kanssa ja sählyä kaveriporukalla. Perheeseen kuuluvat 13- ja 15-vuotiaat pojat, joiden jalkapalloharrastus VJS:ssä pitää kauppiaan lopun vapaa-ajan aktiivisena.