Kari Sihvonen siirtyy Hämeenkylän K-supermarketin kauppiaaksi

Jaa

Kari Sihvonen siirtyy kauppiaaksi Vantaan Hämeenkylässä elokuussa avattavaan K-supermarketiin. Hän on toiminut Helsingin Etelä-Haagassa K-market-kauppiaana 16 vuotta.

”Olen kauppias toisessa polvessa, ja tämä on työ, jossa viihdyn. Hämeenkylän K-supermarketissa voimme pitää esimerkiksi laajempaa tuoretuotteiden valikoimaa kuin nyt sekä toteuttaa muitakin asiakkaiden arvostamia asioita uudella tavalla. Hämeenkylä on myös liikenteellisesti erinomaisella paikalla”, kauppias Kari Sihvonen kertoo uuden kauppapaikan mahdollisuuksista.

Hämeenkylän kaupan henkilökunnasta osa tulee Sihvosen mukana Etelä-Haagasta. Kauppias palkkaa myös uusia työntekijöitä. Kaikkiaan kauppa työllistää noin 20-30 kaupan ammattilaista. Ennen avausta henkilökunta kouluttautuu uuden kaupan edellyttämiin tehtäviin.

Kari Sihvonen (47) asuu perheineen Helsingin keskustassa. Uuden kaupan askareissa on mukana nykyistä enemmän myös aviopuoliso Sirpa sekä opiskelujensa lomassa jo aikuiset lapset.

Hämeenkylän K-supermarketia rakennetaan parhaillaan osoitteeseen Ainontie 1, 01630 Vantaa. Kaupassa on 2000 m2 ja sen pihalle tulee asiakkaiden käyttöön 160 autopaikkaa. Kiinteistön investointi on noin 8 miljoonaa euroa. K-supermarketin kanssa samaan kiinteistöön sijoittuu myös Alko, edellyttäen elintarvike- ja alkoholilakien mukaisten lupaprosessien valmistumista.