Kauppiassisarukset Eku Kultanen ja Taru Reimari K-Supermarket Ahtialan kauppiaiksi

Jaa

Lahtelaisille jo entuudestaan tutut kauppiasyrittäjät ja siskokset Eku Kultanen ja Taru Reimari aloittavat K-Supermarket Ahtialan kauppiaina huhtikuun puolivälissä. He jatkavat kauppiaina myös Neste K Karistossa.

Eku ja Taru ovat toimineet jo viisi vuotta Neste K Kariston kauppiasyrittäjinä. ”Mielenkiinnolla astumme ruokakaupan maailmaan. Meillä on paljon jo nykyisellä paikalla asiakkaita tuolta suunnalta ja onkin mahtavaa päästä palvelemaan heitä myös ruokakaupan puolella”, he iloitsevat.

”Lähdemme toteuttamaan vahvasti oman näköistä kauppaa. Uskomme perinteiseen palvelevaan kauppaan ja kauppiaan läsnäoloon asiakkaiden parissa. Olemme olleet vahvasti päivittäin mukana arjen työssä ja näin aiomme toimia jatkossakin molemmissa kauppapaikoissa. Lisäksi meillä on vahvaa ravintolaosaamista ja tämäkin tulee varmasti näkymään myös Ahtialassa. Nykyinen Neste K -asemamme on suosittu lounasravintola”, Eku ja Taru kertovat.

”Olemme maalta kotoisin ja tottuneet tekemään pienestä asti töitä.” Luonnossa liikkuminen on harrastuksista ykköslistalla, Taru puolisonsa ja Eku oman perheensä kanssa. Vapaa-aika menee metsässä, mökillä, lasketellen. Molempien omat perheet sekä yhteinen perhe on enemmän ja vähemmän päivittäisessä yritystoiminnassa mukana.

”Tämähän on enemmän elämäntapa kuin työ”, toteavat sisarukset.