Kauppiasuransa aloittava Iida Salo kahden K-Marketin kauppiaaksi Kotkassa

Jaa

Iida Salo aloittaa kauppiasuransa Kotkassa. 17.4. hän ottaa vastaan K-Market Aittakorven ja 24.4. K-Market Korelan.

”Olen kotoisin maaseudulta ja lähes kymmenen vuoden pääkaupunkiseudulla asumisen jälkeen palan halusta päästä muuttamaan Kotkan kauniisiin merimaisemiin ja nauttimaan ympäröivästä luonnosta”, kauppias Iida Salo kertoo.

”Aittakorpi on vähän yli vuosi sitten remontoitu ja siellä on hienot puitteet lähteä kehittämään palvelevaa lähikauppaa. Korelassa puolestaan on paljon potentiaalia ja kaupan 86 myyntineliötä pitävät sisällään paljon kokoaan suuremman sydämen”, hän toteaa kaupoistaan ja henkilökunnastaan ylpeänä.

Aktiivisesti mukana yhteisössä

”Kauppiaana olo on minulle elämäntapa, aion olla paljon läsnä kaupoilla ja toiveissa olisi päästä tekemään yhteistyötä alueen oppilaitosten, yritysten sekä muiden toimijoiden kanssa. Haluan yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa rakentaa asiakkaidemme näköistä kauppaa ja tarjota alueen asukkaille hyvän valikoiman sekä sydämellisen palvelun lähellä kotia. Ideoita on paljon, mutta nykytilanteesta johtuen näiden kanssa joudutaan etenemään rauhallisesti”, kauppias kertoo.

Vastuullisuusasiat otetaan Aittakorvessa ja Korelassa vakavasti: ”On kunnia saada olla osa yhtä maailman vastuullisinta yritystä. Erityisesti nyt vaikeina aikoina haluan tukea suomalaisen ruoan tuotantoa ja varsinkin lähiruokaa sekä toimia vastuullisena työnantajana ja veronmaksajana.”

Ura K-ruokakaupan työstä huipentuu kauppiasammattiin

Iida Salo on työskennellyt yli 10 vuotta K-ruokakaupoissa pienimmästä suurimpaan ketjuun asti vastaten uransa aikana lähes kaikista kaupan osastoista. Kauppiasharjoittelun hän suoritti kauppias Matti Himbergin ohjauksessa K-Citymarket Vantaa Jumbossa, missä hän työskenteli 2,5 vuotta osastopäällikkönä vastaten teollisista, panimo- ja pakastetuotteista. Lisäoppia kauppiaan työhön hän on hankkinut myös kauppias Toni Pokelan K-Citymarket ja K-Market Iso Omenasta.

”Haluan kiittää kaikkia entisiä kauppiaitani sekä työkavereita tuesta ja ohjauksesta vuosien aikana. On hienoa olla tiellä kohti omia unelmia”, Iida kiittelee.

Perheeseen kuuluu kihlattu Toni, jota tullaan näkemään jonkin verran myös kauppojen arjessa. Lisäksi vauhtia vapaa-aikaan antaa kotona odottava kissa.