Kauppiasuransa aloittava Miia Kivistö luotsaamaan K-Market Honkajokea

Jaa

Pikkutytöstä asti kauppiaan urasta unelmoinut Miia Kivistö aloittaa K-kauppiasuransa maaliskuun alussa K-Market Honkajoen kauppiaana.

Miia Kivistö muistelee, että hän on pikkutytöstä lähtien haaveillut kaupan töistä, samalla kun muut kaverit haaveilivat tulevansa isona kampaajiksi tai opettajiksi. Asiakaspalvelutyön hän on aloittanut 12-vuotiaana kahvilassa ja pari vuotta myöhemmin hän oli jo hyllyttämässä paikallisessa K-Marketissa. Ammatinvalinta olikin Miialle ihan selkeä, asiakaspalvelutyöhön!

Työuraa Miialla on tilitoimistosta, tekstiilialan yrittäjänä ja kioski- ja elintarvikekaupan esimiehenä, joista viimeiset kolme vuotta K-ryhmässä. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on tehnyt Ilmajoen K-Supermarketissa ja harjoittelujakson loputtua Miia jatkoi samassa kaupassa myymäläpäällikkönä ja kauppiaan äitiysloman sijaisena. ”Tämä aika on ollut erittäin antoisa ja huikea oppi kohti omaa kauppiasuraa”, Miia kertoo.

Jännittää mutta positiivisesti

”Olen innostunut ja uusia ideoita on mielessä. Jännittää positiivisesti aloittaa kauppiasura itselleni täysin uudessa pitäjässä. Kaupalla on pitkäaikainen kauppias, joka jää nyt eläkkeelle, ja toivon että honkajokelaiset ottavat minut avoimin mielin vastaan”, tuumailee Miia.

K-Market Honkajoen ykkösjutuksi kauppias nostaa sen, että kaupasta löytyy kaikki tarvittava läheltä eikä asiakkaiden tarvitse lähteä kauemmas. Top kympissä ovat myös asiakastoiveiden toteuttaminen, valikoimien tuoreus, laajuus ja paikallisuus, Honkajoen ystävällisin palvelu ja tuotteiden kotiinkuljetusmahdollisuus. Luvassa on myös teemapäiviä. K-Market Honkajoen vastuullisuusteot näkyvät muun muassa valikoimien kotimaisuudessa ruokahävikin minimoimisessa ja henkilökunnasta huolehtimisessa.

Miian perheeseen kuuluvat puoliso Juha Kivistö ja aikuiset lapset Jenna ja Joona sekä vielä kotona asuva Veeti. Miia on myös 2-vuotiaan Toivo-pojan mummi. Juha-puoliso jatkaa omassa ammatissaan, mutta myös hänet voi nähdä mukana kaupan työssä.