Kellon uusi K-Market avataan – kauppiaina Hanne ja Timo Similä

Jaa

Kellossa on rakennettu yhdeksän kuukautta täysin uutta K-Marketia, joka avataan tämän viikon torstaina klo 10. K-kauppiaina toimivat Hanne ja Timo Similä.

Hanne ja Timo kiittävät asiakkaitaan saamastaan tsempistä ja kannustuksesta koko rakennusajan: ”Asiakkaamme ovat olleet hengessä mukana koko rakennusajan. Olemme saaneet heiltä niin runsaasti tsemppiä sekä lämpöä, että niistä on saatu paljon voimaa ja uskoa tähän työhön!”

Uusi K-Market Kello on vahvasti paikallinen työntekijöitään myöten. Hanne ja Timo kertovat, että työntekijät ovat paikkakunnalta. ”Meillä on hieno tiimi, mukana kaupan entisiä tuttuja työntekijöitä ja uusia rekrytoitiin neljä henkilöä”, hehkuttavat kauppiaat.

Kaupan valikoimat on rakennettu asiakkaiden näköiseksi. ”Olemme säästäneet kaikki asiakastoiveet vanhalta kaupalta ja ne tuotteet löytyvät jo hyllyistämme. Facebookissa kysyimme, mitä gluteenittomia tuotteita halutaan ja nekin on saatu pääosin kaikki valikoimiin”, Similät kertovat.

Tuotevalikoimaa on tehty hartaudella ja ajan kanssa: ”Haluamme, että tuotevalikoimat on räätälöity juuri alueemme asiakkaille.” Kaupassa on runsas valikoima lähialueen tuottajien tuotteita; pienleipomoista, paikallisia luomutuotteita, hunajaa pientuottajalta, kahvia Kiviniemestä ja hamppuöljyä Kempeleestä.

K-Market Kellon visuaalinen ilme on tehty paikkakunnan näköiseksi

Kauppaan on tuotu paikallisen valokuvaajan Timo Vehkaojan kuvin paikkakunnan upeat merimaisemat. Pullonpalautusautomaatin luona voi ihastella Kiviniemen merimaisemaa ja kuvia on ympäri myymälän. Kauppiaat Hanne ja Timo ovat iloisia, että ovat saaneet olla vaikuttamassa kaupan rakentamisessa ja visuaalisen ilmeen luomisessa. ”Kalusteita on kustomoitu nimenomaan meidän kaupalle. Muun muassa kaluste kahvipapumyllylle on paikallisen puusepän tekemä ja todella upea!”, kehaisevat Similät.

”Tänä päivänä on erityisen tärkeää, että henkilökunnan on turvallista työskennellä ja asiakkaiden asioida. Olemme voineet ottaa tässä kaupassa jo alusta alkaen huomioon turvallisuusseikkoja”, kertovat Hanne ja Timo.