Kerttu Vesterinen kauppiaaksi Toivakan K-Market Perälään

Jaa

Kerttu Vesterinen aloittaa K-Market Perälän kauppiaana maaliskuun puolivälistä.

”Tuntuu hienolta aloittaa kauppiasura 15.3. Suomen vanhimmassa maakaupassa, Toivakan K-Market Perälässä. Perälä on monessa mielessä mielenkiintoinen kauppapaikka ja olen todella iloinen päästessäni kauppiaaksi juuri sinne”, Kerttu Vesterinen iloitsee.

”Kaupalla on pitkä historia aina vuodesta 1875 ja yhdessä henkilökunnan kanssa jatkamme kaupan kehitystä Minna Perälän ja tietysti Matti Perälän luotsaamaa tietä. Minna on tehnyt kaupassa paljon uudistuksia ja viimeisimpänä koko kaupan kylmäkalusteet on uusittu. Jatkuvan kehityksen on mahdollistanut hyvä, osaava ja pysyvä henkilökunta kauppiaiden tukena”, kertoo Kerttu.

”Kauppiasvaihdos on aina jännittävää aikaa kaikille osapuolille ja Minnan kokemus ja avoimuus on mahdollistanut erittäin sujuvan vaihdostilanteen. Perälässä henkilökunta on aina ollut osa perhettä ja työnantajan vastuullisuus erityisesti henkilöstöasioissa on avainasemassa viihtyvyyden ja pitkien työurien kannalta”, uusi kauppias kertoo.

”Omalta osaltani jännitän miten asiakkaat ja kuntalaiset ottavat uuden kauppiaan vastaan, ja millä tavoin voimme tuottaa asiakkaille lisäarvoa, sekä kilpailla entistä paremmin jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.”

Kaupassa on jo valmiiksi Kertun kulma

K-Market Perälässä on jo muutaman vuoden toiminut henkilökunnan nimeämä kahvipiste: Kertun kulma. Sinne voi piipahtaa tervehtimään uutta kauppiasta ja henkilökuntaa. ”Kauppiasvaihdos osuu sopivasti samalle viikolle Kertun nimipäivien kanssa, joten on siinä sattumia kerrakseen ja kauppiaalle valittu sopiva nimi!” Kerttu vitsailee.

Ennen kauppiasuraa Kerttu on työskennellyt erilaisissa myynti- ja kehitystehtävissä päivittäistavaroiden parissa pohjoismaisilla markkinoilla. Rakkaimpina harrastuksina hänellä ovat käsityöt, puutarhanhoito sekä ulkoilu.

”Sukumme on kotoisin Keski-Suomesta ja olen ensimmäisen polven kauppias. Erityisesti kasvattikauppiaat Kirsi ja Tero Lehtonen, kauppiaskollega Juha Kuukkanen, oma perhe ja läheiset ovat olleet suuressa roolissa kauppiasharjoittelun onnistumisessa”, kiittelee Kerttu.