Kimmo Itäaho ryhtyi myös uuden K-Market Visamäen kauppiaaksi

Jaa

Hämeenlinnan Visamäkeen Visamäentien ja Lahdensivuntien kulmaan avataan marraskuun lopussa uusi K-Market. K-Market Visamäen kauppiaaksi tulee Hämeenlinnassa jo ennestään neljää K-Marketia pyörittävä Kimmo Itäaho (44).

 ”Asutusalueella, ammattikorkeakoulun ja yrityspuiston läheisyydessä sijaitseva K-Market palvelee mielenkiintoista ja monipuolista asiakaskuntaa. Rakennamme uuteen kauppaan alusta alkaen valikoiman, joka huomioi niin perheiden, työssäkäyvien kuin opiskelijoidenkin vaihtelevat tarpeet”, K-kauppias Kimmo Itäaho kertoo.

Uusi kauppa on kauppiasuransa tammikuussa aloittaneelle Kimmolle jo viides K-Market. Viiden kaupan pyörittämisessä avainasemassa on osaava henkilökunta.
”Ilman osaavaa henkilökuntaa tämä työ ei olisi mahdollista. Viiden kaupan pyörittäminen on haastavaa myös siksi, että samat ratkaisut eivät toimi kaikissa paikoissa. K-Market Visamäen avautuessa minulla on viimein kasassa koko viiden kaupan ja noin 30 vakituisen työntekijän paketti, jolloin pääsen hiomaan kokonaisuutta entistä paremmaksi”, Kimmo sanoo.
Kimmolla on takana K-ryhmässä yli 20 vuoden työura, jolle kauppiasura oli luonteva jatkumo.
”Kauppiasurassa kiehtoo se, että tässä työssä saa vapaasti toteuttaa ideoitaan asiakkaiden hurmaamiseksi yhä uudestaan ja uudestaan.”

Kimmon perheeseen kuuluvat vaimon lisäksi 16- ja 18-vuotiaat lapset, jotka auttavat myös kaupan töissä silloin tällöin. Vapaa-ajallaan viiden kaupan kauppias seuraa lasten harrastuksia, kuten käsipalloa, ja viimeistelee kesämökin rakennusurakkaa.