Kimmo Ovaskalle kolmas K-Market Pieksämäellä

Jaa

K-Market Pieksämäen ja Naarajärvellä sijaitsevan K-Market Neilikan kauppias Kimmo Ovaska (48) ryhtyy elokuun alussa myös K-Market Kuopiontien kauppiaaksi.

”K-Market Kuopiontie on kodikas, kompakti ja viihtyisä lähikauppa hyvällä paikalla. Kauppa tarjoaa jatkossakin pitkät aukioloajat sekä hyvän valikoiman peruspäivittäistavaroita. Panostan kaupassa vahvasti tuoretuotteisiin, ja paikalliset ja alueelliset tuotteet huomioidaan kaupan valikoimissa jatkossa entistä paremmin”, Kimmo Ovaska sanoo.

Siwasta K-Marketiksi viime vuonna muutetun kaupan ammattitaitoinen henkilökunta siirtyy Kimmon palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Kimmo Ovaska on toiminut Pieksämäellä kauppiaana jo 18 vuoden ajan. Jo ennen kauppiasuraansa Kimmo teki 12 vuoden rupeaman K-ruokakaupoissa.

”Kauppiasura on ollut monipuolinen, haastava ja mielenkiintoinen kokonaisuus, jota haluan edelleen jatkaa”, Kimmo sanoo.