Kuopion K-Citymarket Kolmisopin kauppiaiksi Topi ja Anni Miettinen

Jaa

Topi ja Anni Miettinen aloittavat joulukuun alussa Kuopion K-Citymarket Kolmisopen kauppiaina. Kolmisopen nykyiset kauppiaat Jari ja Sari Kostilainen jäävät vapaalle yli kolmekymmentä vuotta kestäneeltä yrittäjäuraltaan.

Kauppiaspari Topi ja Anni Miettinen siirtyy Kolmisopen K-Citymarketiin muutaman kilometrin päästä K-Supermarket Matkuksesta, jossa he ovat olleet kauppiaina vuodesta 2017. K-Citymarket Kolmisoppi on Miettisten neljäs kauppapaikka. Miettiset ovat paluumuuttajia: ennen K-Supermarket Matkusta he olivat kauppiaina K-Marketissa Tervakoskella sekä K-Supermarketissa Myllykoskella.

”Kymmenvuotinen unelma ja tavoite tulee toteen, kun siirrymme joulukuussa K-Citymarket Kolmisopen kauppiaiksi. Kun aloitimme vajaa kymmenen vuotta sitten K-Market-kauppiaina, asetimme tavoitteen päästä kymmenessä vuodessa etenemään hypermarket-kokoluokkaan. Unelma täyttyy parhaalla mahdollisella tavalla, omassa kotikaupungissa. Meillä on hyviä kokemuksia alueesta ja asiakkaista, joten on mukava lähteä rakentamaan alueen asiakkaiden näköistä ja arvoista viiden tähden ruokakauppaa. K-Citymarket Kolmisoppi on perinteikäs kauppapaikka, jota on kehitetty erinomaisella työllä. Kiitos kuuluu kauppaa menestyksekkäästi luotsanneille Jari ja Sari Kostilaiselle ja henkilökunnalle”, Topi Miettinen kertoo.

Kostilaiset tulivat K-Citymarket Kolmisopen kauppiaiksi vuonna 2008. Kostilaisten yrittäjänura alkoi vuonna 1988 Kesoil-huoltoasemalta ja jatkui Neste-aseman ja kahden K-Marketin kautta K-Citymarketissa. Vapaaherrapäivät kutsuvat joulukuussa reilun 32 vuoden jälkeen.

”Vuosiin on mahtunut viisi erilaista kauppapaikkaa lounas-huoltoasemasta ja ympäri vuorokauden auki olevasta maantievarsihuoltoasemasta K-Marketeiden kautta K-Citymarketiin. Töitä on tehty vuodesta 1975, ja nyt on aika luovuttaa Kolmisoppi seuraavan kauppiaan huomaan. Kiitos kaikille kanssamme tätä työtä tehneille, etenkin henkilökunnalle ja asiakkaille ”, edelliset kauppiaat Jari ja Sari Kostilainen kiittävät.

Miettiset aikovat kehittää K-Citymarket Kolmisoppea edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa korostaen palvelua, tuoreosastoja ja palvelutiskiä.

”Olemme alueen asiakkaille tuttu kauppiaspari, ja toivomme, että asiakkaat tulevat rohkeasti esittämään ajatuksiaan kaupan kehittämisestä. Kauppaa kehitetään asiakkaiden ehdoilla ja tuodaan saataville sellaisia asioita, joita he toivovat. Edellisessä kauppapaikassamme etenkin kalatiskiä on kiitelty. Haluamme korostaa erityisen hyvää asiakaspalvelua myös Kolmisopessa”, Miettinen kuvailee.