Linda ja Janne Vuollo aloittavat K-Market Merikarvian kauppiaina maaliskuussa

Jaa

Vuollot tulevat Merikarvialle Lapin eteläisimmästä kunnasta Simosta, jossa he ovat toimineet K-Market Simontorin kauppiaina neljän vuoden ajan.

– Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan paikkakuntaan ja kauppaan. Kauppiaina haluamme panostaa laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan ja haluamme olla kaikenikäisten kyläläisten kauppa. Kotimainen ruoka ja raaka-aineet ovat sydäntämme lähellä. Lisäksi pyrimme kehittämään kaupan oheispalveluita, kertoo Janne Vuollo.

Linda ja Janne haluavat tuoda kaupassa näkyviin persoonaansa ja taustaansa sekä tuotevalikoimassa että muussa tekemisessä. Myös asiakkaiden toiveiden kuunteleminen on keskeistä.

– Meihin saa rohkeasti ottaa yhteyttä ja tulla juttelemaan, Vuollot kehottavat.

K-Market Merikarvian henkilökunta jatkaa Vuollojen palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

– Tiedämme, että asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä kaupan henkilökuntaan ja asiakaspalveluun. Olemme iloisia, että pääsemme työskentelemään tällaiseen työyhteisöön, sanoo Linda Vuollo.

Nykyisessä kauppapaikassaan K-Market Simontorilla Vuollot nousivat helmikuussa tunnetuiksi, kun kaupassa nostettiin suomalaisia tuotteita esille erillisillä hyllynreunamerkinnöillä.

Rinnekauppaa ja viestintää

Janne Vuollolla on K-Market Simontorin lisäksi kokemusta muun muassa Lapin suurten laskettelukeskusten K-ruokakaupoista kuten K-Market Jounin Kaupasta ja K-Supermarket Levimarketista.

– Tunturikaupoista minulla on vankka kokemus, nyt on mukava tulla tutustumaan merellisempään ympäristöön ja kesäsesonkiin talvisesongin sijasta, Janne hymyilee.

Jannen (36) juuret ovat Muoniossa ja Lindan (37) taas Varsinais-Suomessa Salossa, joten Länsi-Suomi on heille tuttu pohjoisesta etelään. Perheeseen kuuluvat 4 kk ja 3 vuoden ikäiset pojat.

Linda Vuollo on koulutukseltaan filosofian maisteri historiasta. Hän on työskennellyt tiedottajana ja museolehtorina kauppiasuransa ohella, mutta siirtyy nyt kokonaan kauppiaaksi. Syksyyn asti Linda on äitiyslomalla ja käy kaupalla mahdollisuuksien mukaan.

Vapaa-aikana Janne harrastaa penkkiurheilua ja keräilyä. Musikaalinen Linda soittaa selloa ja laulaa. Molemmat ovat kiinnostuneita historiasta sekä vanhoista rakennuksista ja tavaroista.