Maija Rautakorpi aloittaa kauppiasuransa Loimaan Turuntien ja Korintin K-Marketeissa

Jaa

Maija Rautakorpi aloittaa kesäkuun alussa Loimaalla K-Market Turuntien ja K-Market Korintin kauppiaana.

Maija on kotoisin Somerolta ja asunut viimeiset 11 vuotta Lahdessa. ”Kauppiasuran aloitus tuntuu huikealta ja odotan innolla kaikkea uutta ja tulevaa. Loimaa on entuudestaan minulle tuttu paikkakunta ja olen mielissäni paluusta takaisin kotiseudulle. Molemmat kaupat ovat vakiintuneita ostopaikkoja asiakkaille ja näen myös paljon mahdollisuuksia kehittää näitä entistä paremmiksi hyvän palvelun K-Marketeiksi”, Maija iloitsee.

”Tulen olemaan vahvasti läsnä molempien kauppojen arjessa ja minua on mahdollista tavata kaupan käytävillä. Poikkeusolojen vuoksi nyt ei nautita avajaiskahveja mutta varmasti sitten, kun se on sallittua ja turvallista”, lupaa Maija.

Maija pitää tärkeänä, että molemmissa K-Marketeissa keskitytään vaivattomaan ja helppoon asiointiin eikä yhtään vähempään kuin erinomaiseen asiakaspalveluun. Valikoimissa hän haluaa panostaa paikallisiin tuotteisiin ja sesonkeihin. Lähellä sydäntä ovat erityisesti hedelmät, vihannekset ja leipä. ”Ideoita kauppojen kehittämiseksi pyörii mielessä jo paljon, mutta alussa tutustutaan rauhassa nykyhetkeen ja lähdetään tästä pala kerrallaan rakentamaan uutta. Ykkösjuttu on joka tapauksessa asiakkaidemme toiveet ja tarpeet”, kertoo Maija suunnitelmistaan.

Maija on syntynyt yrittäjäperheeseen, ja saanut työskennellä jo nuorena monipuolisesti perheen K-kaupassa. Opiskelujen jälkeen Maija toimi sijoitus- ja rahoitusasiantuntijana pankissa ja ennen kauppiasvalmennukseen lähtöä YIT:llä henkilöstöhallinnossa työhyvinvoinnin parissa.

Kauppiasvalmennuksen hän aloitti K-Citymarket Hämeensaaressa, josta matka jatkui Lahteen Lahteen K-Supermarket Okeroisiin ja sieltä vielä kauppiaiden mukana K-Supermarket Hollolaan.

”Kahden eri kasvattajakauppiaan kanssa ja kolmessa eri harjoittelupaikassa toimiminen on antanut minulle hyvän näkemyksen ja kokemuksen kaupan eri toiminnoista. Molemmat kasvattajakauppiaat ovat antaneet minulle alusta lähtien täyden tukensa ja avoimesti opastaneet minua kauppiasuralle. Tästä haluan osoittaa suuret kiitokseni Antti-Jussi Kivelle sekä Mikko ja Jenni Artimalle”, Maija kiittelee.

Maijan uusioperheeseen kuuluvat yhteiset 5- ja 8-vuotiaat tyttäret sekä puolison kolme teini-ikäistä poikaa.