Marika Lindforsin pienelle suurelle teolle kunniamaininta

Jaa

Helsinkiläisen K-Supermarket Pohjois-Haagan kauppias Marika Lindforsin pieni suuri teko sai kunniamaininnan Suomen Paras Asiakasteko 2018 -kilpailussa lokakuun alussa.

Marika Lindfors henkilökuntineen kutsui elokuun ensimmäisenä lauantaina kauppaansa 100 yökyläilijää hellettä pakoon. Pohjoisen kova helle ja Marikan pieni suuri teko herätti myös median huomion, ja uutiskynnys ylittyi jopa Indonesiassa, Kiinassa, Syyriassa ja Ecuadorissa.

Suomen Paras Asiakasteko -palkinnolla annetaan tunnustusta erityisesti suomalaisyritysten vaikuttajille, jotka ovat auttaneet unohtumattomien asiakkuuskokemusten aikaansaamisessa erilaisissa asiakaskohtaamisissa. Parhaat ehdotukset julkistetaan vuosittain osana Customer Experience Day -tapahtumaa. Tunnustuksen valinnasta päättää CXPA Finland ja sen yhteistyökumppaneista koostuva asiantuntijaraati. CXPA eli Customer Experience Professionals Association on kansainvälinen voittoa tavoittelematon ammattilaisverkosto, jonka Suomen paikallisjärjestö ja yhteisö CXPA Finland edustaa yhteisön toimintaa paikallisesti.

Voit lukea lisää kilpailusta täällä.