Marko Humia kauppiaaksi K-Market Kuhaan Hankasalmelle

Jaa

Marko Humia (49) aloittaa syyskuun puolivälissä Hankasalmen kirkonkylällä K-Market Kuhan kauppiaana. Kuha on Markon kolmas kauppapaikka.

Marko kertoo palaavansa hyvillä mielin kauppiasuralle vuoden tauon jälkeen: ”Hankasalmen K-Market Kuha on perinteinen kauppapaikka. Jenni ja Jesse Laaksonen ovat kehittäneet kauppaa hyvään suuntaan ja on mukava jatkaa tätä työtä tukevalta pohjalta. On myös mukavaa päästä tutustumaan kaupan henkilökuntaan sekä eritoten hankasalmelaisiin.”

Kuhan kehitystyö jatkuu Markon johtamana. ”Kehitämme kaupan leipäosastoa siten, että lisäämme omapaistotuotteita ja kokeilemme pientä palvelutiskikonseptia viikonloppuisin.”

”Panostamme myös entistä enemmän paikallisuuteen valikoimassamme. Toivoisinkin, että lähituottajat ovat rohkeasti yhteydessä kauppaamme tuotteidensa suhteen, koska uutena kauppiaana en välttämättä tiedä mitä kaikkea lähituotteita alueelta on saatavilla”, Marko kannustaa.

Marko on työskennellyt vähittäiskaupan alalla vuodesta 1990. K-Market-kauppiaana hän aloitti Kinnulassa 2005 ja sieltä hän siirtyi Punkaharjun K-Market Kruunun kauppiaaksi 2007 toimien siellä viime vuoden syksyyn saakka. Humia on syntyisin Kuopiosta ja kertoo olevansa perheetön sinkku. Hän harrastaa matkailua ja ruoanlaittoa ja on Elvis-fani. ”Harrastuksiini kuuluu myös golfin pelaaminen, mihin Hankasalmi tarjoaakin upean kentän läheltä.”