Marko Kindstedt tekee comebackin Porvoon K-Citymarketiin

Jaa

Susanna ja Marko Kindstedt ottavat Porvoon K-Citymarketin luotsatakseen kesäkuusta alkaen. Kindstedteille tämä on kotiinpaluu, sillä he ovat syntyisin Porvoosta ja Markon kauppiasura on alkanut harjoittelulla nimenomaan K-Citymarketissa.

”Matkani kauppiaaksi alkoi kauppiasharjoitteluna Porvoon K-Citymarketissa, johon nyt palaamme takaisin. Itse kauppiasura alkoi Porvoossa K-Extra Ruokaviikingissä vuonna 2007, jossa vietimme hienot 1,5 vuotta. Sen jälkeen siirryimme Loviisaan luotsaamaan K-Supermarket Loviisa-Lovisa:a jossa olemme toimineet viimeiset 9 vuotta. Otimme vuonna 2017 Loviisan Supermarketin lisäksi siipiemme alle myös K-Market Seppäläntien. Nyt saimme kuitenkin mahdollisuuden siirtyä takaisin kotikaupunkiimme Porvooseen ja tartuimme siihen mahdollisuuteen iloisin mielin ja täynnä intoa”, Marko ja Susanna iloitsevat.

Marko ja Susanna isännöivät kolmea kauppaa siihen saakka kunnes Loviisan kaupat saavat uuden kauppiasyrittäjän. ”Kesä tulee olemaan ammatillisesti haastava, kun kauppoja on kolme yhtä aikaa ja eri paikkakunnilla. Mutta kiitos ammattitaitoisen henkilökuntamme, niin Loviisassa kuin Porvoossakin, että voimme rauhallisin mielin mennä kesää kohti”, Kindstedtit kertovat.

Laadukkaat tuoreosastot ovat must! 

”Tulemme jatkamaan edellisten kauppiaiden viitoittamalla tiellä panostamalla tuoreosastoihin, valikoimiin ja varsinkin hyvään asiakaspalveluun. Kaupassa asiointi pitää olla kaikille helppoa ja nopeata ja laadukkaat tuoreosastot ovat must vaativillekin kuluttajille. Haluamme päästä tutustumaan asiakkaisiin mahdollisimman pian ja saada sitä kautta vinkkejä niin valikoimiin kuin kaupan kehittämiseen, tervetuloa juttelemaan kanssamme”, Marko ja Susanna kehottavat.

Marko on paljasjalkainen porvoolainen ja häneltä taittuu ruotsi siinä missä suomen kielikin, joten ruotsinkieliset asiakkaat pääsevät praataamaan Markon kanssa omalla äidinkielellään.

Aktiivista perhearkea

Kindstedtien perheeseen kuuluu kolme lasta ja iso koira. Marko on frisbeegolfin lumoissa ja Susannalla on hevosharrastus ja sen myötä oma hevonen. ”Lisäksi meitä näkee lasten harrastuksissa aktiivisesti”.