Marko Liikonen ja Jaana Vilmi Sipoon K-Supermarket Basilikan kauppiaiksi

Jaa

Syyskuun alusta Sipoon K-Supermarket Basilikaa luotsaavat Marko Liikonen ja Jaana Vilmi. Nykyinen kauppias Mikko Kontio siirtyy K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi.

Mikko Kontio on tehnyt hyvää työtä ja kauppa on hienossa kunnossa. Kyllä isoihin saappaisiin astutaan mutta uskon että meillä on paljon annettavaa, ja että pystymme täyttämään ne”, Marko ja Jaana odottavat innostunein mielin syyskuuta.

”Odotamme innolla uusia haasteita, ja että pääsemme tutustumaan asiakkaisiimme. Uskomme, että yhdessä henkilökunnan kanssa pystymme tekemään erinomaisen kaupassakäyntielämyksen.”

K-Supermarket Basilikassa on jo nyt melko paljon omaa ruokien ja välipalojen valmistusta mutta uudet kauppiaat panostavat niihin lisää. Suunnitteilla on laajentaa tuotantotiloja, jotta niissä voi entistä paremmin valmistaa monipuolisia ateriakokonaisuuksia tai puolivalmisteita myyntiin. ”Samalla pystymme laajentamaan erilaisten välipalojen, kuten rahkojen ja smoothieiden sekä patonkien ja täytettyjen croissantien valmistusta. Panostamme myös laadukkaiden raaka-aineiden ja aterian osiin valikoimassa – lisäksi toivomme asiakkailta vinkkejä lyömättömän valikoiman rakentamiseksi”, kehottavat uudet kauppiaat. ”Ylpeitä sopii myös olla kaupassamme olevasta sertifioidusta kalatiskistä.”

”Vastuullisuustyö on tahtotila, johon haluamme koko henkilökunnan voimin sitoutua. Se tarkoittaa monenlaisia erilaisia asioita: käytämme ympäristöystävällistä sähköä, lajittelemme ja kierrätämme kaikki kaupassa syntyvät erilaiset jätteet, ja jatkossa pyrimme pakkaamaan kaikki valmistamamme tuotteet ekologisiin pakkauksiin. Lisäksi pyrimme suosimaan paikallisia tuottajia ja palveluita, tuemme paikallisia urheiluseuroja, mahdollistamme nuorille kesätyöpaikkoja”, listaavat Marko ja Jaana.

Markolla on vankka kokemus ravintola-alalta, ja hän on tehnyt pitkän uran ravintoloissa ennen kauppiasuraansa. Markon ensimmäinen kauppapaikka oli Neste K Sipoonlahti vuonna 2012 ja sieltä hän siirtyi K-Supermarket Jokelaan 2017.

Myös Jaanalla on vahva ravintola-alan ja asiakaspalvelutyön tausta ja kauppiaaksi hän siirtyi Markon rinnalle Jokelaan. Marko ja Jaana harrastavat ulkoilua, ruuanlaittoa ja nauttivat ystävien seurasta. Perheeseen kuuluu kaksi aikuista lasta.