Markus Pehkonen kauppiaaksi K-Market Marjuskaan

Jaa

Markus Pehkonen aloittaa ensimmäisessä omassa kauppapaikassaan K-Market Marjuskassa Joensuun Heinävaaralla tammikuun puolivälissä.

”K-Market Marjuska on ensimmäinen oma kauppani. Nykyiset kauppiaat ovat yhdessä pitkäaikaisen ja ammattitaitoisen henkilökuntansa kanssa tehneet hyvää työtä kaupan kehittämiseksi. Koen, että näistä lähtökohdista minun on hyvä aloittaa oma kauppiasurani ja lähteä yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään kauppaa eteenpäin”, sanoo Pehkonen.

”Erityiskiitokset kuuluvat myös kauppiaspariskunta Marko ja Anu Kosuselle K-Supermarket Eväskonttiin. Heiltä olen vuosien varrella saanut paljon kullanarvoisia neuvoja ja vinkkejä kauppiaana toimimiseen ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa”, Pehkonen jatkaa.

Lämminhenkistä ja vastuullista palvelua

”Tulen panostamaan vahvasti kotimaiseen ruokaan ja monipuolistamaan tuotevalikoimaa entisestään paikallisten tuottajien lähituotteilla. Varmistamme, että kala on eettisesti pyydettyä ja että tuotevalikoimasta löytyy myös Reilun kaupan tuotteita”, luettelee Pehkonen esimerkkeinä.

K-Market Marjuska tunnetaan lämminhenkisenä kyläkauppana, jossa on ystävällinen asiakaspalvelu ja jonka paikalliset asiakkaat ovat vahvasti läsnä kaupan arjessa. Pehkonen haluaa jatkaa samalla linjalla, ja siksi hänellä onkin asiakkailleen tärkeä viesti: ”Toivon, että asiakkaat esittävät jatkossakin rohkeasti kehitystoiveitaan ja ideoitaan. Mutkaton ja avoin yhteistyö asiakkaiden ja kauppiaan välillä hyödyttää meitä kaikkia!”

Nykyiset kauppiaat Harri ja Virve Leinonen siirtyvät Iisalmen K-Supermarket Torikulmaan ja K-Market Makkaralahteen