Matti Välimäki K-Rauta Ruoholahden kauppiaaksi

Jaa

K-Rauta Ruoholahti Helsingissä saa uuden kauppiaan Matti Välimäestä vuodenvaiheessa. Ennen Ruoholahtea Välimäki toimi K-Rauta-kauppiaana Nokialla. Uusi kauppias lupaa K-Rauta Ruoholahden tarjoavan jatkossakin asiakkaiden toivomia tuotteita ja palveluita. ”Jatkamme asiakaskunnan tarpeiden kartoittamista ja ratkaisujen tarjoamista niihin”, uusi kauppias summaa.

Välimäki kertoo haaveilleensa kauppiaan urasta pitkään. Työ rautakaupassa tuli ensimmäistä kertaa tutuksi vuonna 2009, jolloin Välimäki aloitti kesätyön K-Rauta Lielahdessa Tampereella. Sieltä hän siirtyi K-Rauta Lahdesjärvelle myyntipäälliköksi. Kauppiasopinnot Välimäki suoritti työn ohessa. Ennen kauppiasuran aloitusta Nokialla vuonna 2018 Välimäki ehti työskennellä lisäksi kaksi vuotta palvelumyynnin myyntipäällikkönä Keskossa rakentamisen ja talotekniikan toimialalla.

Välimäen mielestä kaupankäynnissä on tärkeintä asiakkaan odotusten täyttäminen tai jopa niiden ylittäminen. ”K-Rauta Ruoholahti palvelee niin kuluttaja-asiakkaita kuin yritysasiakkaita. Haluamme yhdessä henkilökunnan kanssa varmistaa, että asiointi kaupassa on mahdollisimman helppoa jatkossakin”, Välimäki sanoo. ”Jatkamme kaupassa jo aiemminkin tehtyä asiakastarpeiden kartoitusta. Tuote- ja palveluvalikoimassa tulemme panostamaan entistä enemmän alueen asukkaiden toiveisiin ja tarpeisiin”, hän lisää.

Omaksi suosikikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta Välimäki nostaa Tikkurilan maalit niiden korkean laadun takia.

Vapaa-aikansa uusi kauppias viettää perheensä parissa ja jos tilanne sallii, golfkentällä.