Siirry sisältöön
Kauppiasuutiset

Miikka Lavanto K-Supermarket Wasan kauppiaaksi

09.11.2021

Miikka Lavanto aloittaa K-Supermarket Wasan kauppiaana ensi helmikuun alusta.

”Olemme koko perhe innoissamme muuttamassa Vaasaan”, kertoo Miikka.

Miikka tulee Porista, jossa hän on vetänyt kolmea K-Marketia: Otavankatua, Karhunpesää ja Sirkustoria. Hänellä on vahva osaaminen tuorepuolen tehtävissä. ”Olen lähes koko kaupan työurani, 10 vuotta, työskennellyt tuorepuolella. Minulla onkin suuri mielenkiinto päästä kehittämään Herkkutori-palvelulinjastoa ja tuoda oma liha- ja kalaosaaminen osaksi kaupan palveluja.”

Uusi kauppias ottaa ensin tuntumaa uuteen paikkakuntaan, henkilökuntaan ja asiakkaisiin. ”Suunnitelmamme on lisätä helposti mukaan otettavien tuotteiden valikoimaa. Panostamme myös kaupassa itse tehtyihin tuotteisiin, kuten täytettyihin patonkeihin, kolmioleipiin, bageleihin ja salaatteihin”, Miikka listaa.

K-Supermarket Wasan tuoreella kauppiaalla on kaupallinen peruskoulutus ja työn ohessa hän on suorittanut kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-ruokakauppiasvalmennuksen. Hänet on valittu myös K-ryhmän vuoden nuoreksi työntekijäksi vuonna 2015. Puoliso Jutta Leino tulee hänen rinnalleen mukaan kaupan työhön. Jutan tausta on terveydenhuoltoalalta.

Perheeseen kuuluu pikkukauppias Rasmus (5). ”Rasmusta voi varmasti nähdä mukana touhuamassa kaupan töissä”, lupaa Miikka.


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.