Mika Huikolle toinen liikenneasema Neste K Tuuliruususta Mäntsälässä

Jaa

Mika Huikko ottaa Mäntsälässä toiseksi liikenneasemakseen nelostien Neste K Tuuliruusun 1.2.2019. Huikko toimii kauppiasyrittäjänä myös kolmostien Neste K Keimola Idässä Vantaalla.

– Neste K Tuuliruusu on hyvällä paikalla ja hyvin hoidettu myös tähän asti. Otan toisen liikenneaseman vastaan erittäin hyvillä mielin, sillä Tuuliruusulla on paljon yhteistä Keimolan kanssa, toteaa Huikko.

Tuuliruusun nykyinen kauppias Anna-Liisa Arminen muuttaa Imatra-Lappeenranta sektorille, jossa hän jo nykyäänkin luotsaa Neste K Imatraa.

– Tuuliruusun ansiosta asemani toimivat helmikuusta lähtien kahdella Suomen vilkkaimmista valtateistä. Asemien strategia pysyy samana kuin ennenkin, asemat pyrkivät molemmissa paikoissa hyvään ja nopeaan palveluun siistissä ja uudistetussa ympäristössä. Erityisesti kiinnitämme huomiota hyvään ruokaan, niin kahvila- kuin ravintolatarjonnan puolelta, kertoo Huikko.

– Tuuliruusun Subway-ravintola on kiinnostava uusi konsepti minulle. Se on ollut Tuuliruusussa hyvin suosittu, joten mielenkiinnolla lähden tutkimaan sen mahdollisuuksia, sanoo Huikko.

– Kaksi samankaltaista liikenneasemaa mahdollistaa hyvien toimintamallien yhdistelemisen, summaa Huikko.

Työntekijöitä Neste K Tuuliruusussa on kaudesta vaihdellen noin 20 ja Keimolassa 25. Huikko kertoo, että kauppiasvaihdoksen jälkeen hänen kaksi asemaansa mahdollistavat työntekijöiden liikkumisen tarvittaessa ristiin. Kaksi asemaa tarjoaa myös paremmin etenemisvaihtoehtoja parhaille työntekijöille.