Mikko Eronen kauppiaaksi K-Supermarket Hyppyriin Lahteen

Jaa

Uusi K-Supermarket avataan Lahden Hennalaan loppuvuodesta.

”Kyllähän tämmöinen tilaisuus olla mukana täysin uuden kaupan rakentamisessa tuntuu aivan uskomattomalta”, hehkuttaa Mikko tunnelmiaan. ”Nyt minulla on mahdollisuus toteuttaa itseni näköinen kauppa alan huipputiimin kanssa!”

Mikon kauppiasura on kulkenut pikatietä: hän aloitti Nastolan K-Supermarketissa elokuussa 2018 ja siirtyi viime lokakuussa K-Supermarket Okeroisiin. ”Erityisen kiitollinen olen henkilökunnalleni, joka on ollut tukenani niin Nastolassa kuin Okeroisissa.”

”Keskitymme erityisesti tuorepuolen osastoihin. Erityisen sydämen kauppa saa herkkutorista, hevistä, juusto-osastosta ja panimosta. Nopeat ateriaratkaisut ovat myös meidän erikoisuutemme. Kaupasta muodostetaan moderni ja laadukas herkkukauppa vaativalle asiakkaalle”, Mikko kertoo uuden kaupan liikeideasta.

Henkilökunnan rekrytointi alkaa keväällä ja K-Supermarket Hyppyriin tarvitaan 18 kaupan ammattilaista tai sellaiseksi aikovaa.

Kiitokset kasvattajakauppiaille

”Tahtoisin kiittää kasvattajakauppiaspariskuntaa Antti ja Milla Siiraa, joiden matkassa sain kulkea kaupan alalla yli kymmenen vuotta ja sain hyvät eväät kauppiaana toimimiseen. Heidän matkassaan olen saanut kokemusta jo kolmen kaupan avaamisesta”, kiittelee Mikko.

Mikon puoliso Noora tulee myös hiljalleen mukaan kaupan arkeen. Perheeseen kuuluvat myös lapset Roni (8) ja Fiona (2). Lisäksi perheen Nuppu-kissa saalistaa öisin kauppiaan jalkoja ja häiritsee aamukahvin keittämistä.