Mikko Eronen tulee K-Supermarket Okeroisten kauppiaaksi

Jaa

Mikko Eronen aloittaa lokakuun loppupuolella Okeroisten K-Supermarketin kauppiaana. Mikolle kauppa on jo entuudestaan tuttu, koska hän on ollut työskentelemässä kaupassa sen avauksesta kolmen vuoden ajan.

. ”Kesällä kaupassa käydessäni minua moikkasi pari entistä asiakasta ja siellä on vielä töissä muutamia työkavereitakin niiltä ajoilta. Joten tämä on kuin juurilleen palaisi”, iloitsee Mikko.

”Artimat ovat pitäneet hyvää huolta kaupasta ja tästä minun on hyvä jatkaa”, kiittelee Mikko. Hän suunnittelee, että Herkkutori-palvelulinjasto tulee saamaan eniten huomiota. Lisäksi kaupassa keskitytään vahvasti tuorepuolen valikoimiin ja palveluihin. ”Asioinnin helppous ja kaupan selkeys on myös tärkeä osa työtämme”, Mikko listaa. ”Kun palaan Okeroisiin niin toivon asiakkailtamme paljon toiveita ja ideoita, tulkaa juttusille!”.

Mikko on työskennellyt K-ruokakaupoissa kaikkiaan yli 12 vuoden ajan, kauppiaana hän on toiminut Nastolan K-Supermarketissa reilun vuoden.

Mikon perheeseen kuuluvat puoliso Noora ja lapset Roni 7 v ja Fiona 1,5 v. Lisäksi perheen Nuppu-kissa saalistaa öisin kauppiaan jalkoja. Vapaa-aika kuluu omakotitalon askareissa ja lasten kanssa puuhaillessa.