Mikko Kotro aloittaa kauppiasuransa K-Market Saksalassa Lahdessa – myöhemmin haltuun myös K-Market Liipola

Jaa

Kauppiasuransa aloittava Mikko Kotro tutkii tarkasti alueen markkinaympäristöä ja asiakaskuntaansa. Näin kaupoista saadaan rakennettua asiakkaidensa näköiset valikoimiltaan ja tunnelmaltaan.

– Odotan malttamattomana että pääsen aloittamaan K-kauppiasurani lähes heti kahden kaupan voimin, ensin Saksalassa ja sitten Liipolassa, iloitsee K-kauppias Mikko Kotro.

– Aluksi haluan tutustua hyvin henkilökuntaani ja asiakkaisiini. Yhdessä henkilökuntani kanssa tarkastelemme kaupan valikoimaa ja päivitämme sen asiakkaidemme näköiseksi. Kuuntelemme asiakkaiden valikoimatoiveita todella mielellämme ja juuri nyt asiakkaat voivat parhaiten vaikuttaa valikoimaan, sanoo Kotro.

Kotrolla on takana pitkä historia ruokakaupan alalta. Hän on työskennellyt vuodesta 1992 alkaen K-Citymarket Launeella Lahdessa eri työtehtävissä, mm eri osastojen vastaavana.

– Kauppiasvalmennuksen ja yrittäjän ammattitutkinnon suoritin työn ohessa K-Citymarket Launeella. Siitä iso kiitos kauppias Mikko Puhakalle hyvästä ohjauksesta ja opastuksesta, sanoo Kotro.

– Viime viikot olen ollut tutustumassa K-Marketin maailmaan Lahdessa K-kauppias Leena Nykäsen opastuksessa K-market Rautatienkadulla, Huovilankadulla ja Asema-aukiolla. Olen nähnyt siis hyvin monenlaisen kaupan käytäntöjä ja haasteita. Tästä on korvaamaton hyöty alkavalla uralla, summaa Kotro.

 

Mikko Kotron kauppapaikat Lahdessa:
19.3.2018 alkaen: K-Market Saksala
11.6.2018 alkaen: K-Market Liipola