Mikko Räisänen ja Hanna Konttinen kauppiaiksi Mikkelin K-Supermarket Pikanttiin

Jaa

Mikkelin K-Supermarket Pikantin kauppiaina aloittavat kesäkuun alusta Mikko Räisänen ja Hanna Konttinen. He toimivat tällä hetkellä K-Market Otavan kauppiaina.

Mikko ja Hanna jatkavat myös K-Market Otavan kauppiaina siihen saakka, kunnes uusi kauppias ottaa ohjat.

”On mielenkiintoista ja houkuttelevaa päästä aloittamaan kauppiaina K-Supermarket Pikantissa. On ilo päästä kehittämään kaupungin ydinkeskustaan tähän asiakaskuntaan parhaiten soveltuva ruokakauppa”, Mikko ja Hanna iloitsevat. ”Kiitokset myös Arja ja Petri Pylväälle pitkäjänteisestä hyvästä työstä K-Supermarket Pikantissa.”

”Haluamme kehittää yhdessä henkilökunnan kanssa Mikkelin keskustaan nykyaikaisen ruokakaupan. Kauppiaina tulemme olemaan lähellä asiakasta ja kuuntelemaan heidän toiveitaan muun muassa valikoimiin ja palveluun liittyen. Asiakaspalvelun laatu on yksi toimintamme keskeisiä kulmakiviä”, kertovat uudet kauppiaat mietteistään.

Valikoiman rakennetaan monipuoliseksi ja laadukkaaksi. Tuoreosastojen entuudestaankin keskeistä roolia tullaan vahvistamaan ja erityisesti kala-, hedelmä- ja vihannesosastoihin tulevat näkyvät panostukset. Lähi- ja paikallistuotteitta tuodaan vahvasti esille ja huomioon otetaan myös erikoisruokavaliot. ”Tulemme myös tarjoamaan asiakkaille muita uusia ja erilaisia ruokailuun liittyviä vaihtoehtoja. Otamme mielellämme asiakkaiden toiveita ja ajatuksia vastaan”, toivovat Mikko ja Hanna.

K-Supermarket Pikantin vastuullisuustyöhön kuuluvat muun muassa ympäristötehokkaat ja energiaa säästävät kylmäkalusteet, henkilökunnan työhyvinvoinnista huolenpito ja poisheitettävän ruokahävikin minimointi. Asioinnin ja työnteon turvallisuus on myös työlistan kärjessä. ”Vastuullisuus on ylipäänsä mukana rakentamisessa, kalusteratkaisuissa ja yhteistyökumppaneiden valinnassa”, toteaa Mikko.

Hannan ja Mikon vapaa-aika kuluu ulkoillessa ja kuntosalilla.