Mikko Ruuskaselle toinen K-kauppa Jyväskylän Lutakossa

Jaa

K-Supermarket Lutakon kauppias Mikko Ruuskanen (42) ottaa lokakuun lopulla vetovastuun myös K-Market Schaumanin puistotiestä.

”Kauppa on juuri uusittu lattiasta kattoon ja valikoimaa on päivitetty vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Otamme jatkossakin mielellämme toiveita vastaan ja pyrimme lisäämään valikoimiin asiakkaiden toivomia tuotteita”, K-kauppias Mikko Ruuskanen sanoo.

K-Marketista löytyvät myös kattavat lähipalvelut, kuten Matkahuollon pakettipalvelu ja Osta & Nosta -käteisnostopalvelu.
”Haluamme olla lähellä lutakkolaisia ja palvella heitä iloisesti ja nopeasti sopivalla tuotevalikoimalla. Kaupassa jatkaa tuttu henkilökunta ja aukioloajat pysyvät ennallaan”, Mikko kertoo.
 
Ennen K-kauppiaaksi ryhtymistään Mikko Ruuskanen ehti toimia 15 vuoden ajan huoltoasemakauppiaana. K-Supermarket Lutakon kauppiaana Mikko on toiminut puolentoista vuoden ajan.
Kauppa on entinen Siwa. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.