Mikko Valtoselle kolmas K-Market Tampereelta

Jaa

K-Market Tullintori siirtyy Mikko Valtoselle heti juhannuksen jälkeen. Tullintori on hänen kolmas K-Marketinsa Tampereella. Muut ovat K-Marketit Vellamonkatu ja Tampereen asema.

”Tullin alue ja kauppakeskus tulevat kehittymään lähivuosina merkittävästi ja haluan olla mukana tässä kehityksessä luomalla hyviä kauppapalveluita alueelle. Aiomme olla alueen ykkösvaihtoehto lounasruokailussa ja houkutella kauppakeskuksen asiakkaita ja ohikulkijoita heidän tarpeisiin vastaavalla valikoimalla”, avaa kauppias suunnitelmia K-Market Tullintorin suhteen. Ostamisen ja asioimisen helppoutta lisätään Tullintorilla uusilla itsepalvelukassoilla. 

Mikko on toiminut K-Market Vellamonkadun ja Tampereen aseman kauppiaana viime kesästä saakka. Aikaisempi ura oli hänellä elintarviketeollisuudessa ja erilaisissa kaupan tehtävissä.

Mikon perheeseen kuuluvat omassa ammatissaan työskentelevä vaimo ja lapset Oona (11) ja Onni (8), jotka osaavat jo auttaa isää kaupan töissä. Mikko harrastaa hiihtoa, golfia, uintia ja kuntosalia. Lisäksi hän toimii tuomaritarkkailijana Superpesiksessä.