Mila Hämäläinen Pertumaan K-Marketin kauppiaaksi

Jaa

Mila Hämäläinen aloittaa lokakuun alusta Pertunmaan K-Market Karpalon kauppiaana. Hän on työskennellyt aina kaupan alalla.

K-Market Karpalo saa Milasta kokeneen kauppiaan. Hän on työskennellyt koko työuransa kaupan alalla. ”Tuttua on tuoteryhmät jalkineista kosmetiikkaan ja nyt yli 20 vuotta olen työskennellyt ruoan ja tarjoilun parissa”, Mila kertoo. K-ruokakauppiaana hän aloitti 2004 Anttolassa K-Market Luonterissa, jossa vierähti yli kymmenen vuotta.

”Tulen Pertunmaalle jännityksellä ja avoimin mielin. Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan K-Market Karpaloon ja asiakkaisiini!”, Mila vakuuttaa.

K-Market Karpalon kuuluisa palvelutiski säilyy

Mila aikoo hurmata asiakkaansa hyvällä palvelulla ja asiakaslähtöisyydellä. ”Jatkamme osaavan henkilökuntamme kanssa sitä hyvää asiakaspalvelutyötä, mitä täällä on aikaisemminkin tehty”.

K-Market Karpalossa on asiakkaiden kovasti arvostama palvelutiski ja Mila kertoo, että siihen panostetaan jatkossakin. ”Tervetuloa asiakkaat tutustumaan!”, kehottaa Mila.

Vapaa-aikana Milaa ilahduttaa ja ajatukset nollaa puolitoistavuotias lapsenlapsi, lisäksi hän ulkoilee ja liikkuu mielellään.