Siirry sisältöön
Kauppiasuutiset

Milla Hiltunen ja Aki Savolainen Espoon Neste K Olarin kauppiaiksi

24.11.2021

Milla Hiltunen ja Aki Savolainen aloittavat joulun alla Espoon Neste K Olarin kauppiaina.

Milla Hiltunen ja Aki Savolainen palaavat kauppiaiksi sapattivuoden jälkeen. Heillä on vahva kokemus liikenneasemien pyörittämisestä, ja he ovat toimineet aikaisemmin neljän eri liikenneaseman kauppiaina. ”On mukavaa aloittaa uudella alueella Neste K:ssa sapattivuoden jälkeen”, Milla ja Aki sanovat.

Neste K Olarin liikeideaa he avaavat: ”Kuuntelemme asiakastoiveita, kasvatamme valikoimia elämyksellisiksi ja haluamme olla varteenotettava lähikauppa. Kehitämme myös kahvila- ja autonhuoltopalveluita.”

”Vastuullisuus kulkee arjessamme mukana. Otamme huomioon hävikin, kierrätyksen, autonpesusta tulevat kemikaalit ja energiansäästön ja pidämme huolen henkilökunnan työhyvinvoinnista”, Milla ja Aki listaavat.

Milla on työskennellyt 15-vuotiaasta saakka bensa-asemien maailmassa työntekijänä, keittiövastaavana ja asemapäällikkönä. Koulutukseltaan hän on hotelli- ja ravintola-alan restonomi. Aki on tuotantotalousinsinööri ja ennen kauppiasuraansa hän on työskennellyt metalliteollisuudessa. ”Aloitimme yhdessä kauppiasuran vuonna 2008 ja Neste K Olari on viides kauppapaikkamme”, Milla kertoo.

”Olemme hyvin iloisia, että aikuiset poikamme Otto ja Oskari ovat tulossa mukaamme liikenneaseman töihin. He ovat seuranneet työskentelyämme vuosien varrella ja innostuneet alasta. Meistä on mukavaa siirtää oppimaamme jälkipolvelle ja samalla oppia heiltä, kuten muultakin henkilökunnalta, uusia tapoja ja ajatuksia.”

Milla kertoo, että hän viettää vapaa-aikaansa luonnossa kuvaten maisemia, kasvillisuutta ja vaikka pieniä ötököitä. ”Kuvaaminen tulee olemaan myös työssäni isossa roolissa.”


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.