Siirry sisältöön
Kauppiasuutiset

Mirko Antikainen Espoon K-Supermarket Auroran kauppiaaksi

18.11.2021

Espoon Järvenperän K-Supermarket Auroran kauppiaana aloittaa helmikuussa 2022 Mirko Antikainen.

Mirko siirtyy Espooseen Inkeroisista, jossa hän toimii tällä hetkellä K-Supermarket Ykköstorin ja K-Market Anjalan kauppiaana.

”Todella kiva päästä kotiseudulle kauppiaaksi ja päästä tapaamaan tuttuja asiakkaita, joita on varmasti monia. Päivi Orava on hoitanut kauppaa todella hyvin, ja on kiva päästä tuomaan Auroraan omaa kädenjälkeäni. Panostamme asiakasviihtyvyyteen ja tuoreosastoihin, ja erottaudumme hyvillä valikoimilla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Aurorasta saa myös verkkokaupan palvelut.”

Vastuullisuustyö kuuluu K-Supermarket Auroran normaaliin kaupan työhön. ”Kierrätys, jätteiden lajittelu, ruokahävikin pienentäminen muun muassa lahjoittamalla ruoka-apuun”, luettelee Mirko. ”Paikalliset tuottajat ja palveluiden tarjoajat tulevat olemaan minulle tärkeitä yhteistyökumppaneita.”

K-Supermarket Aurora saa Mirkosta ruuanlaiton ja kaupan alan ammattilaisen. Koulutukseltaan hän on lihamestari, kokki ja leipuri. Aiemmalla työurallaan hän on työskennellyt Stockmannin lihamestarina, K-Citymarket Iso Omenan kokkina ja palvelutiskin vastaavana, K-Supermarket Mankkaalla Herkkutori-palvelulinjaston hoitajana ja K-Supermarket Seilorissa kalaosaston vastaavana. Neste K Tuuliruusussa hän on toiminut ravintolatoimen johtajana. ”Työuraa kaupoissa ja ravintoloissa on kertynyt kaikkiaan 33 vuotta”, Mirko kertoo.


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.