Mirko Antikainen kauppiaaksi Inkeroisissa ja Anjalassa

Jaa

Ruuanvalmistuksen ja ruokakaupan tosiammattilainen Mirko Antikainen aloittaa kauppiasuransa 19.4. K-Supermarket Ykköstorilla Inkeroisissa ja 23.4. K-Market Anjalassa.

Mirkolla on hengästyttävä työura: koulutukseltaan hän on lihamestari, kokki ja leipuri. Hän on työskennellyt Stockmannin lihamestarina, K-Citymarket Iso Omenan kokkina ja palvelutiskin vastaavana, K-Supermarket Mankkaalla Herkkutori-palvelulinjaston hoitajana ja K-Supermarket Seilorissa kalaosaston vastaavana.

Kauppiasharjoittelun hän suoritti Neste K Keimolassa ja K-Supermarket Soukassa. Neste K Tuuliruusussa hän on toiminut ravintolatoimen johtajana.

”Työuraa kaupoissa ja ravintoloissa on kertynyt kaikkiaan 31 vuotta. Otan kauppapaikat mielelläni vastaan ja odotan kovasti yhteistä taivalta asiakkaiden kanssa. Uskon, että tästä tulee mielenkiintoinen seikkailu niin minulle kuin työntekijöille, ja asiakkaille on luvassa mukavia kokemuksia”, Mirko kertoo suunnitelmistaan.

Koko kylän kauppias

Molemmissa kaupoissa Mirko aikoo nostaa paikkakunnan ja lähiseudun tuottajia vahvasti esille sekä panostaa vastuullisuuteen. ”Haluan tarjota asiakkailleni ensiluokkaista lähiruokaa. Kauppani tarjoavat hyvät ruokakaupan lähipalvelut. Kannan vastuuni henkilökuntani ja asiakkaideni hyvinvoinnista, ja haluan olla koko kylän kauppias”, Mirko toteaa.

Vaikka Mirkolla on useampi koulutus ja mahtava työura niin tärkeimpänä hän pitää isän roolia. Kotona odottavat vaimo Jelena ja kolmospojat sekä eläkkeellä oleva metsästyskoira Nappi. Mirko harrastaa metsästystä ja pelaa kilpatasolla mölkkyä.