Neste K Kariston vappubrunssikassit vietiin käsistä

Jaa

Kun brunssin järjestäminen liikenneasemalla ei poikkeustilanteessa ole mahdollista, kehittelivät Lahdessa sijaitsevan Neste K Kariston kauppiassisarukset Eku Kultanen ja Taru Reimari pikavauhdilla suuren suosion saaneen vappubrunssikassin.

– Kun koronatilanne käynnistyi, lähdin heti selailemaan ja tutkimaan, minkälaista uutta toimintaa muissa ravintoloissa on keksitty. Idea asiakkaille valmiiksi kerätystä brunssikassista heräsi, ja totesimme että vappu olisi hyvä aika kokeilla, kauppias Taru Reimari kertoo.

Kiinnostusta brunssikasseja kohtaan lähdettiin kartoittamaan liikenneaseman some-kanavissa. Tarjolle tuotiin kahden ja neljän hengen kasseja, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen vappubrunssia varten. Verkkosivuille pystytettiin verkkotilauslomake, jonka kautta tilauksia alkoi nopeasti tippua. Suosio yllätti kauppiaat: kasseja lähti lopulta 500 hengen tarpeisiin, ja lopussa jouduttiin myymään ei-oota.

Kokonaan uudenlaisen konseptin kehittely on vaatinut kauppiailta paljon ideointia ja panostuksia – ja pari pitkää päivää leipomista. Oman lisänsä muodostivat kotiinkuljetukset: liikenneasemalta on jo aiemmin tehty pizzojen kotiinkuljetuksia ja myös brunssikassit päätettiin toimittaa halukkaille kotiin.

– Halusimme tuoda asiakkaillemme uusia vaihtoehtoja kotona syömiseen. Ravintola on liikenneasemallamme toiminnan keskiössä, ja olemme aika kriittisiä tarjoamamme ruoan suhteen. Brunssikassiin on valikoitu vain oman keittiömme valmistamia ruokia, raaka-aineissa on paljon paikallista ja simakin on paikan päällä tehtyä, Reimari kertoo.

– Olemme miettineet paljon myös pakkausratkaisuja ja ekologisuutta. Uskon, että tämän inhottavan ajan jälkeen tällaiset kuluttajan puolesta mahdollisimman valmiiksi konseptoidut ruokaratkaisut jäävät elämään. Ideoita meillä riittää!