Niko Rantala nelinkertaiseksi K-Market-kauppiaaksi Poriin

Niko Rantala (31) aloittaa K-kauppiasuransa K-Market Viikinäisten kauppiaana 7. elokuuta. Ensi huhtikuuhun mennessä Nikolle siirtyvät vaiheittain myös Kalevanpuiston, Tiilinummen ja Musan K-Marketit. Niko aikoo hurmata asiakkaansa erinomaisella asiakaspalvelulla.

”Tavoitteenamme on jatkuvasti ylittää asiakkaidemme odotukset. Huomioimme asiakkaat iloisesti ja positiivisella asenteella ja kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme valikoimatoiveita”, K-kauppias Niko Rantala lataa.

Koulutukseltaan tuore kauppias on kauppatieteiden maisteri. Työura alkoi kymmenisen vuotta sitten myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, joista tie vei vastuullisempien myyntehtävien kautta myymälä- ja tavaratalopäälliköksi.

”Olen työskennellyt useilla paikkakunnilla ja siirtynyt aina sinne, missä on mielenkiintoisia haasteita tarjolla. Olen todella innoissani kauppiasurastani Porissa. Tavoitteenani on hurmata asiakkaamme yhdessä palvelevan henkilökuntamme kanssa”, Niko sanoo.

Suunta kohti yrittäjyyttä on ollut kirkas jo nuoresta pitäen, jolloin Niko työskenteli äitinsä kotitilalla Pohjanmaalla sijaitsevalla lypsykarjatilalla. Ruokakauppiaan urassa Nikoa kiehtovat ihmisten parissa työskenteleminen sekä tietysti intohimo hyvää ruokaa kohtaan.

”Olen myös ollut onnekas saadessani vuosien aikana apua ja neuvoja Pohjanmaalla toimivilta kummiyrittäjäystäviltäni Raimo ja Minna Laksolta”, Niko kiittelee.

Nikolle siirtyvät entiset Siwat ja Valintatalot työllistävät yhteensä noin 25 alan ammattilaista, jotka siirtyvät Nikon palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Vapaa-ajallaan Niko harrastaa moottoriurheilua ja pitää kunnostaan huolta lenkkeilleen ja jalkapalloa pelaten. Myös mökkeily ja saunominen ovat sydäntä lähellä – vuodenajasta riippumatta. Nikon perheeseen kuuluvat tyttöystävä ja hänen kaksi lastaan, jotka antavat hyvää vastapainoa työelämälle.