Nina Hannonen aloittaa kauppiaana K-Market Pyynikinkulmassa

Jaa

Kauppiaaksi Nina Hannonen siirtyy K-Market-ketjupäällikön tehtävistä.

Kauppias-Nina henkilökuntineen on rakentanut viime viikot suurella rakkaudella 28.3. avattavaa kauppaansa. ”Olemme saaneet tulevilta asiakkailtamme ihania viestejä siitä, että kauppaa on näille kulmille jo odotettukin”, Nina iloitsee.
”Haluamme nostaa vanhan ajan hyvän kauppapalvelun kunniaan tarjoamalla asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja apua asioinnissa.”

K-Market Pyynikinkulma on ilmeeltään raikas, valoisa ja avara. ”Kauppa on neliöitään suuremman oloinen ja meillä on helppo asioida”, lupaa Nina. Kaupasta saa hyvän tuotekattauksen niin arjen kuin juhlankin tarpeisiin. Nina on kerännyt asiakkailta toiveita, mitä valikoimaan halutaan ja paljon hän on niitä saanutkin. ”Olen etsinyt ja tilannut lähes kaikki esitetyt tuotetoiveet. Toivomuksia on tullut premium-tuotteista erikoisteehen ja jyrsijöiden kuivikkeisiin”, Nina kertoo.

Pyynikinkulmassa on satsattu luomutuotteisiin ja niitä löytyykin lähes jokaisesta ruoan tuoteryhmästä. Vegetuotteita ja erikoisruokavalioille on tuotteita hyvä valikoima. Paikallisten tuottajien tuotteita on valikoimissa jo mukavasti mutta kauppias etsintäkuuluttaa niitä valikoimiin lisääkin.

Talon oma smoothie-valikoima ja nopeasti mukaan otettavaa

K-Market Pyynikinkulmassa on smoothiebaari, juomien reseptit on kehitelty kauppiaan keittiössä ja hyväksytty kriittisen raadin arvioimana. Kaupasta saa laajan valikoiman erilaisia take away-tuotteita ja vaikka vastakeitetyn mukin kahvia. Keittobaarista saa päivän keiton mukaan. Kaupan paistouunit ovat kuumana kaikkina aukiolon tunteina ja tuottavat erilaisia suolaisia ja makeita paistotuotteita.