Nina Hannonen kauppiaaksi K-Market Järvikansaan Luopioisiin

Jaa

Nina Hannonen tulee kauppiaaksi Luopioisten K-Market Järvikansaan syyskuun alusta alkaen.

Nina tunnustaa, että vähän jännittää: ”Perhosia kieltämättä on mahassa. Margit on toiminut Järvikansassa kauppiaana 22 vuotta, joten totta kai minua jännittää, miten asiakkaat ja henkilökunta minut ottavat vastaan. Olen aina pitänyt Luopioisten K-Marketista, siellä on lämminhenkinen tunnelma, jonka aistii heti kun ovesta astuu sisään. Tuon tunnelman haluan säilyttää vaikka kauppias vaihtuukin.”

”K-Market Järvikansassa on asiakaspalvelu ollut aina ykkösasia, ja kauppa onkin ollut aina asiakastyytyväisyystutkimuksissa kärkisijoilla. Eli sama hyvä palvelu tutun henkilökunnan kanssa säilyy. Kauppa on myös monipuolinen; löytyy Veikkaus, Posti, Schenker, kaasupullot ja kahvikupposenkin voi napata mukaansa. Näitä lisäpalveluita aion kehittää entisestään”, Nina listaa.

Vastuullisuus kuuluu K-Market Järvikansan arkeen. ”Tulen suosimaan lähiyrittäjien tuotteita ja ympäristöasiat otetaan huomioon kaupan toiminnassa. Aion myös olla aktiivisesti mukana kylän elämässä ja luoda hyvinvointia paikkakunnalle”, lupaa Nina

Ninalla on kiireiset ajat edessä sillä hän muuttaa syksyn aikana Pirkkalasta Kuohijoelle, joka sijaitsee Luopioisista katsoen toisella puolin Kukkia-järveä. ”Minulle on tärkeää, että asun samassa kunnassa kuin kauppani sijaitsee.”

Nina on työskennellyt K-ryhmässä yli 20 vuotta. Keskossa hänellä on jo pitkä ura takana ja viimeisimmäksi hän työskenteli siellä ketjupäällikkönä. Ninan ensimmäinen kauppapaikka on K-Market Pyynikinkulma Tampereella ja siellä hän on ollut kauppiaana nyt 1,5 vuotta.

Perheeseen kuuluu miehen lisäksi koira ja 2 kissaa. Puoliso jatkaa omassa työssään mutta on tärkeä tuki ja auttaa tarvittaessa. Lapset ovat jo maailmalle muuttaneet. ”Vapaa-aika kuluu luonnossa liikkuen, ja rakkaan tanssiharrastuksen parissa, josta en aio luopua, vaikka treeneihin matkaa tuleekin. Tanssin siis Rantaperkiön Iskun Grande Mamas -ryhmässä sekä Walkiakosken Weivaajissa”, Nina kertoo.