Nina ja Esko Valkola ovat K-ryhmän vuoden työnantajakauppiaat

Jaa

K-ryhmän vuoden 2018 työnantajakauppiaat Oulun K-Supermarket Ritaharjun Nina ja Esko Valkola palkittiin K-Team Päivillä Tampereella pyhäinpäivänä.

Valkolat koetaan reiluna ja huumorintajuisena työnantajana, joiden kaupassa sekä asiakkaat että työntekijät viihtyvät erityisen hyvin. Työntekijöiden mukaan kaupassa vallitsee kannustava ja hauska työilmapiiri ja töitä on mukava tehdä kauppiaiden kanssa yhdessä.

Vuoden kaupan työntekijä sarjassa K-kauppiasliiton hallitus päätti palkita ensimmäistä kertaa historiassa kaikki finaaliin valitut kolme työntekijää, sillä ehdotusten perustelut olivat heidän kohdallaan hyvin samankaltaisia ja päätöstä oli näin ollen vaikea tehdä.

Vuoden LVI-kaupan työntekijänä palkittiin Seppo Salovesi, Tampereen Onninen Megaexpressista, vuoden rautakaupan työntekijäksi valittiin Juuso Taipaleenmäki, Turun K-rauta Skanssista, ja vuoden päivittäistavarakaupan työntekijä on Niko Teinus, Porin Puuvillan K-Citymarketista.

K-duuni -kilpailussa annettiin tänä vuonna ennätysmäärä ehdotuksia, molemmissa sarjoissa yhteensä 1469 kpl. Ehdotuksia otettiin vastaan sekä asiakkailta että K-ryhmän työntekijöiltä.

Lämpimät onnittelut voittajille!