Olli Pehkonen K-Citymarket Seinäjoki Päivölän kauppiaaksi

Jaa

Olli Pehkonen aloittaa K-Citymarket Päivölän kauppiaana vappupäivänä toukokuun alussa. Pehkonen siirtyy Seinäjoelle K-Supermarket Alavudelta, jossa hän on toiminut kauppiaana vuodesta 2010.

– Odotan innolla pääseväni kehittämään jo nyt hyvin hoidettua kauppaa ja rakentamaan Seinäjoelle vieläkin herkullisemman ruokakaupan, jossa suositaan erityisesti paikallisten tuottajien tuotteita. Myös erityisruokavaliot tullaan ottamaan vieläkin paremmin huomioon, kertoo Pehkonen.

– Tiedän Päivölän henkilökunnan olevan erittäin motivoitunutta ja ammattitaitoista. Henkilökunnan hyvinvointi on minulle kauppiaana yksi liiketoiminnan avainasioista, koska he takaavat kaupan huippuluokan palvelun, toimivuuden ja siisteyden, jatkaa Pehkonen.

– Pidän kaupan tunnelmasta ja nopean asioinnin mahdollisuudesta. Kauppa on sopivan kokoinen, mutta samalla sen valikoimat ovat todella monipuoliset. Asiakastoiveiden pohjalta kehitän edelleen valikoimia. Myös edellisen kauppani sydämen asiaa eli herkullista palvelutiskiä tullaan kehittämään pitkäjänteisesti, kertoo Pehkonen.

Monessa palkittu kauppias

Olli Pehkonen on kotoisin Rovaniemeltä. Hän on työskennellyt monipuolisesti kaupan alan töissä 23 vuotta; ensin myymäläpäällikkönä ja viimeiset yhdeksän vuotta oman kaupan K-kauppiaana K-Supermarket Alavudella.

Pehkosen luotsaama K-Supermarket Alavus on voittanut lukuisina vuosina K‑Supermarket-ketjun kunniamainintoja alueensa parhaana kauppana. Vuonna 2013 Pehkonen valittiin Alavuden vuoden yrittäjäksi.

Olli Pehkosen perheeseen kuuluvat vaimo, kolme lasta ja koira. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa ja lasten harrastusten parissa.

K-Supermarket Alavuden lisäksi Pehkonen on toiminut syksystä 2017 lähtien myös Alavuden K-Market Asematien kauppiaana. Pehkosen nykyisiin kauppapaikkoihin tulevista uusista kauppiaista tiedotetaan myöhemmin.

Päivölän nykyinen kauppiaspariskunta Päivi ja Timo Raja-aho siirtyy Ouluun K-Citymarket Ruskon kauppiaiksi.