Otto ja Tea Arosilta Espoon Liilan kauppakeskuksen uuden K-Marketin kauppiaiksi

Jaa

Espoon Suomenojalla sijaitsevaan Liilan kauppakeskukseen on valmistumassa uusi K-Market. Sen kauppiasyrittäjiksi tulevat Otto ja Tea Arosilta. Kauppa avautuu maaliskuussa.

Otto ja Tea Arosilta aloittavat kauppiasuransa K-Market Liilassa. ”Tämä on se hetki, johon olemme jo kolme vuotta tähdänneet, siitä saakka kun Otto aloitti kauppiasvalmennuksen”, iloitsevat Arosillat.

”Liilassa ei ole tällä hetkellä ruokakauppaa vaikka alueella on paljon asuntoja ja yrityksiä. Haluammekin tarjota lähialueen asukkaille ja kauppakeskuksen asiakkaille ja autoileville lapsiperheille nopean ja helpon ostospaikan. K-Market Liilasta kaikki löytyy tuoreena, helposti ja nopeasti ryyditettynä alueen parhaalla palvelulla. Panostamme mukaan otettaviin aterioihin: aamuisin puuroa ja päivällä lounaskeittoa ja herkullisia salaatteja. Haluamme olla monelle alueen työssäkäyvälle se nopeampi ja terveellisempi vaihtoehto”, Otto ja Tea suunnittelevat.

Otto on ollut kauppiasvalmennukseen kuuluvassa kauppaharjoittelussa K-Supermarket Lähderannassa ja K-Market Laaksolahdessa Espoossa. ”Sydämellinen kiitos kasvattajakauppiaille Ville ja Nina Saarikolle tsempistä ja hyvistä eväistä tulevaan.”

Otto ja Tea Arosillan perheeseen kuuluu kaksi teini-ikäistä poikaa, jotka pääsevät osallistumaan kaupan toimintaan vähintään viikonloppuisin ja loma-aikoina. ”Vapaa-aikaamme vietämme mahdollisuuksien mukaan Espoon saaristossa, Savossa ja Lapissa. Luonto ja vuodenajat ovat meille tärkeitä ja se tulee varmasti näkymään myös sesongin mukaisissa esillepanoissa ja tuotteissa. Syksyllä myyntiin tulevat varmasti ihan itse poimitut sienet, Espoosta totta kai!”

Uusi reilun 700 m2:n kokoinen K-Market sijoittuu Kauppakeskus Liilan pääsisäänkäynnin viereen. K-Marketilla on oma ulko-ovi, mitä kautta kaupassa asiointi hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Kauppakeskuksessa on kaikkiaan 550 maksutonta pysäköintipaikkaa sekä katolla että pihalla ja K-Marketille on nimetty omia parkkipaikkoja suoraan sisäänkäynnin eteen.