Oulun Hiukkavaaran uuden K-Marketin kauppiaiksi tulevat Mirja ja Jukka Heikkinen

Jaa

Oulun Hiukkavaaraan rakennettavan uuden K-Marketin kauppiaiksi tulevat kajaanilaiset Mirja ja Jukka Heikkinen. Kauppa avautuu kesäkuussa.

”Tulemme Kajaanista K-Market-Lohtajasta. Yhdeksäs kauppiasvuosi lähti käyntiin vuoden alusta samassa paikassa. Tuntuu hyvältä ja samalla jännittävältä lähteä uuteen kaupunkiin ja kauppapaikkaan. Olemme innoissamme uudesta mahdollisuudesta”, Mirja ja Jukka kertovat.

Suomen mestareita asiakaspalvelussa

”Asiakaspalvelu, asiakkaiden tyytyväisyys, mukava ilmapiiri kaupassa, laatu tuotteissa ja palvelussa ovat joihin kiinnitämme erityisesti huomiota. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Haluamme tehdä kaupasta ja valikoimasta asiakkaidemme näköisen”, linjaavat Heikkiset.

Heikkiset tietävät, mistä puhuvat. Heidät on palkittu K-Market Lohtajalla ketjunsa Suomen parhaasta asiakastyytyväisyydestä kolmesti ja he ovat olleet myös useasti oman alueensa paras K-Market asiakastyytyväisyydellä mitattuna.

Uuden ajan K-Market laajalla palveluvalikoimalla

Mirja ja Jukka odottavat suorastaan malttamattomina, että pääsevät rakentamaan ja kehittämään täysin uuttaa, nykyaikaista Hiukkavaaran ”kyläkauppaa”. ”On ilo tarjota asiakkaille uuden ajan K-Marketin palveluita ja laajaa tuotevalikoimaa”, iloitsevat Heikkiset.

Hiukkavaaraan syntyy K-Marketin mukana monipalvelukeskus, koska kaupasta saa laajan päivittäistavaravalikoiman lisäksi Postin pakettiautomaatin, Matkahuollon pakettipalvelut ja ruoan verkkokaupan. Kauppa saa myös itsepalvelukassoja nopeaan ja helppoon asiointiin.

Metsästystä ja mökkeilyä

Ouluun muuttavaan Heikkisen perheeseen kuuluvat 14- ja 18-vuotiaat tyttäret. Molemmat tyttäret tulevat olemaan kaupan arjessa mukana. Mirja ja Jukka harrastavat vapaa-ajallaan metsästystä ja mökkeilyä. Perheen kolme koiraa järjestävät myös ulkoilua päivittäin.