Päivi ja Joel Pellinen kauppiaiksi K-Supermarket Rakuunaan

Jaa

Uusi kauppiaspari aloittaa Lappeenrannassa 19.2.2019. Perinteinen kauppapaikka saa ruoasta innostuneen kauppiasparin, joka huomioi asiakkaiden toiveet ja trendit ja tuo uusia makuja valikoimiin.

Päivi (43) ja Joel Pellinen (44) aloittavat kauppiasuransa K-Supermarket Rakuunassa. Molemmat vaihtavat samalla myös uraa, sillä Päivi on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja työskennellyt 20 vuotta Finnairilla laajasti asiakaspalvelusta talouden johtotehtäviin ja Joel fotokaupan alalla, viimeiset 15 vuotta yrittäjänä.

Päivi on suorittanut kauppiasvalmennuksen K-Supermarket Nummelassa ja K-Market Ojakkalassa.

”Kauppiasura on aina kiehtonut sen laaja-alaisuuden vuoksi. Ruokakauppiaaksi ryhtyminen tuntui luontevalta, sillä olemme molemmat kiinnostuneita hyvästä ruoasta ja ruoanlaitosta”, kertoo Päivi.

Kauppiaspari on innoissaan aloittaessaan kauppiasuransa juuri Lappeenrannan Rakuunasta, joka on perinteinen kauppapaikka kaupungissa. Päivi ja Joel haluavat palvella lappeenrantalaisia niin pienemmissä tarpeissa arkena kuin juhlissa ja herkkuhetkissä.

”Aiomme olla vahvasti läsnä kaupan arjessa ja kuunnella sekä nykyisten että uusien asiakkaiden toiveita. Toivomme, että meille tullaan rohkeasti kertomaan toiveita ja juttelemaan. Arvostamme kaupalla jo olevaa perinteistä tarjontaa. Samalla haluamme kehittää kaupasta torin laidan herkkukaupan lappeenrantalaisille ja turisteille, ja tuoda valikoimiin myös tämän hetken ruokatrendejä, vaikkapa aasialaista makumaailmaa”, kertoo Päivi.

K-Supermarket Rakuunassa on 17 työntekijää, jotka jatkavat uudella kauppiaalla vanhoina työntekijöinä.

”Haluamme kiittää Jarkkoa ja Hannia Rakuunan hyvästä luotsaamisesta, tästä on hyvä jatkaa”, kertovat Päivi ja Joel.

”Toivotamme onnea uusille kauppiaille ja samalla haluamme kiittää asiakkaita ja henkilökuntaa yhteisistä vuosista”, kertovat K-Supermarket Rakuunan nykyiset kauppiaat Hanni ja Jarkko Kolehmainen.

Pellisten sukujuuret ovat Itä-Suomessa, Päivi on kotoisin Joensuusta ja Joelin suku Puumalasta. Kauppiaspari muuttaa Lappeenrantaan Kirkkonummelta. Perheessä on myös 6-vuotias tytär.