Siirry sisältöön
Kauppiasuutiset

Päivi ja Timo Raja-aho kauppiaiksi Oulun K-Citymarket Kaakkuriin

02.12.2021

Tällä hetkellä Oulun Ruskon K-Citymarketin kauppiaina toimivat Päivi ja Timo Raja-aho aloittavat helmikuussa 2022 Oulun K-Citymarket Kaakkurin kauppiaina. Nykyiset kauppiaat Risto ja Ritva Kontturi lopettavat kauppiasuransa tammikuun lopussa.

Päivi ja Timo Raja-aho siirtyvät K-Citymarket Kaakkurin kauppiaiksi Oulun kaupungin toisen laidan K-Citymarketista, K-Citymarket Ruskosta. Raja-ahot ovat toimineet K-Citymarket Ruskon kauppiaina vuodesta 2019. K-Citymarket Kaakkurista tulee kauppiaspariskunnan viides kauppapaikka K-Citymarket Seinäjoki Päivölän, K-Supermarket Lapuan ja Seinäjoen K-Market Ruokaruukin jälkeen.

”Lähdemme uuteen kauppapaikkaan hyvillä mielin, mutta samanaikaisesti mukana on tietysti myös haikeutta. Vietimme Ruskossa 2,5 vuotta, takana on suuri remontti ja uudistus. Tahti on ollut kova ja kaupassa on vallinnut hieno tekemisen meininki. Vauhti ei varmasti tule hidastumaan, kun siirrymme Ruskosta Kaakkurin suurempiin ympyröihin: lähdemme innolla kehittämään meille uutta kauppaa. On hienoa päästä jatkamaan Risto ja Ritva Kontturin sekä heidän henkilökuntansa tekemää ansiokasta työtä. Kaakkuri on liikepaikkana perinteinen, mutta ehdottomasti kehittyvä. Vasta hiljattain täysi-ikäistyneessä kauppapaikassa on erittäin paljon potentiaalia”, Päivi Raja-aho kertoo.

K-Citymarket Kaakkurin nykyiset kauppiaat Risto ja Ritva Kontturi päättävät kauppiasuransa miltei 25 kauppiasvuoden jälkeen. Kontturit aloittivat K-kauppiasuransa vuonna 1997 Oulun K-Lähikauppa Ruokavinkissä.

”Suurin kiitos näistä vuosista kuuluu asiakkaille ja henkilökunnallemme. Kauppiasarjen huippuhetkiä ovat olleet erityiset kohtaamiset asiakkaiden kanssa, kun on saatu positiivista palautetta hyvästä asiakaspalvelusta. Haluan kiittää myös hyvää yhteistyötä sekä tavarantoimittajien että Keskon kanssa. Yhteistyössä Keskon kanssa on kehitetty hienoja juttuja, ja olen ollut mukana useissa suunnittelu- ja kehitysryhmissä. Tällä tavalla on päässyt jättämään jälkensä omien kauppojen lisäksi myös kaupan alaan laajemminkin”, Risto Kontturi sanoo.

Uusien kauppiaiden tavoitteena on kehittää K-Citymarket Kaakkuria edelleen yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. K-Citymarket Kaakkurin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Raja-ahojen palvelukseen.

”Kun kauppapaikka vaihtuu, vastassa on suuri joukko meille uusia henkilöitä, joiden näkemysten kuuleminen on erittäin tärkeää. Ensimmäisenä aiomme tutustua perusteellisesti kauppaan, sen henkilökuntaan ja asiakkaisiin sekä kuulla heidän näkemyksiään kaupasta: siitä, millainen se on nyt ja millainen se voisi tulevaisuudessa olla. Kaupan asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla ja henkilökunta ammattitaitoista. Emme aio kääntää Kaakkurin kurssia, vaan vahvistaa ja kehittää nykyistä tekemistä edelleen. Pieniä fiksauksia on toki tulossa: itselleni kaupan hevi-osasto ja sen houkuttelevuus on aina ollut erityisen tärkeää”, Raja-aho kertoo.

Raja-ahot aikovat ottaa myös kaupan asiakkaat vahvasti mukaan kehitykseen.

”Meille on tärkeää, että kauppa on asiakkaidensa näköinen. Asiakkaiden kuunteleminen on ollut meille aina todella tärkeää, ja on kunnia-asia päästä toteuttamaan heidän toiveitaan: toivottuja tuotteita etsitään vaikka kiven alta. Meitä kauppiaita on kehuttu helposti lähestyttäviksi ja toivotammekin asiakkaat tervetulleiksi jättämään meille toiveita ja terveisiä uudessakin kauppapaikassa. Saa tulla nykäisemään hihasta, kun hyllyjen välissä kohdataan!” Raja-ahot toivottavat.


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.