Päivi Orava aloittaa K-kauppiaana K-Supermarket Aurorassa Espoon Järvenperässä

Jaa

Päivi Orava aloittaa Espoon Järvenperässä K-Supermarket Aurorassa K-kauppiasyrittäjänä 1.12.

Päivi on työskennellyt kaupan alalla yli 20 vuotta. ”Olen kulkenut hyvin perinteisen polun kauppiaaksi oppien ja opiskellen koko ajan lisää. 16-vuotiaana aloitettu tie Tikkurilan torin kalamyyjästä on kulkenut K-Supermarket Ylivedon kautta K-Citymarket Myyrmäkeen ja sieltä kauppiasvalmennuksen kautta kauppiaaksi K-Market Espoon keskukseen ja nyt Auroraan”, kertoo Päivi.

Päivistä on ihanaa päästä jälleen tiskin taakse

Päivillä on hienot fiilikset kauppiasuran etenemisestä ja pääsystä uuteen kauppapaikkaan, joka on lähellä hänen nykyistä kauppaansa. Päivi lupaa näkyä vahvasti kaupan hyllyjen välissä ja palvelutiskillä.

”Pääsen verestämään taitojani Herkkutori-palvelutiskin taakse ja odotan innolla tulevaa joulukauppaa”, Päivi sanoo. ”Tavoitteena on ilman muuta tavallista parempi ruokakauppa, jossa on mukava ja lämmin tunnelma, ja josta saa kaiken tarvitsemansa päivittäiseen ruoanlaittoon ja kodinhoitoon.”

Ruokahävikkiä ehkäistään vaikka kristallipalloa käyttämällä

Päiville vastuullisuus on tärkeä asia ja se tulee näkymään Auroran arjessa. ”Toteutamme vielä tänä vuonna Aurorassa esimerkiksi Kinkkutemppu-tempauksen, jossa kerätään joulukinkkujen rasvat talteen ja kierrätetään edelleen uusiutuvaksi polttoaineeksi”, Päivi lupaa.

”Ruokakaupoilla on suuri rooli ruokahävikin ehkäisemisessä. Käyttämällä työntekijöiden ammattitaitoa, nykyaikaisia järjestelmiä tilausten ennustamisessa ja tarpeen vaatiessa sitä kuuluisaa kristallipalloa, huolehdimme siitä, ettei tavaraa tilata liikaa.”

K-Supermarket Auroran nykyiset kauppiaat Peter ja Niina Fransman ovat toimineet K-kauppiaina 23 vuotta. ”Haluamme kiittää mahtavaa henkilökuntaamme ja upeita asiakkaitamme”, lähettävät Fransmanit terveisensä.