Parhaat K-Market-kauppiaat palkittiin

Jaa

K-Market-ketju palkitsi vuoden 2018 parhaita kauppiaitaan alueiden kauppiaspäivillä. Mitalisijoille veivät erinomainen myynnin- ja asiakastyytyväisyyden kehitys, suunnitelmallinen toiminta ja jatkuva oman toiminnan uudistaminen.

Itä-Suomen parhaaksi arvioitiin kolmea Marketia johtava Mika Parviainen Kuopiosta. Keski-Suomen alueen paras oli kahden Marketin Minna Hyyryläinen Mikkelistä. Vuoden monimyymäläkauppiaaksi valittiin viiden Marketin kauppiaat Henri ja Reetta Puromäki Vaajakoskelta.

Etelä-Suomessa Uudenmaan alueen parhaana palkittiin vantaalaisen KM Simonkallion kauppiaspariskunta Rosa ja Abinash Karki. Pääkaupunkiseudun parhaaksi arvioitiin Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen KM Kauklahdesta. Suvi ja Mikko Pirkola KM Kaunismäestä saivat parhaan tittelin Mäntsälässä. Kaakkois-Suomessa vuoden monimyymäläkauppias oli kouvolalainen Mari Paalanen-Taskinen, joka pokkasi lisäksi asiakastyyväisyyspalkinnon.

Pohjois-Suomessa vuoden kauppiaaksi valittiin Timo Seppälä KM Timpantorista Torniosta. Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun parhaiksi arvioitiin Eeva-Maria Ylävaara KM Niemenrannasta Oulusta. Vuoden monimyymäläkauppiaan titteli meni kahta Marketia Rovaniemellä johtavalle Tanja Rytilahdelle.

Länsi-Suomessa Pirkanmaan parhaaksi arvioitiin kahden K-Marketin Jonna Railamo Tampereelta. Pohjanmaalla parhaan titteli meni Ulla Laaksolle ja Mari Takalalle KM Vetoon Vimpeliin. Lounais-Suomessa parhaiksi arvioitiin kolmen Marketin kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen Salosta. Vuoden monimyymäläkauppias on Anni Puhakka Turusta.

Vuoden asiakastyytyväisyyspalkinnon saivat kauppiaat Tony ja Elina Bengs Laihialta, Perttu Laitinen Kuopiosta, Mari Paalanen-Taskinen Kuusankoskelta sekä Mirja ja Jukka Heikkinen Lohtajalta. Alueilla palkittiin myös vuoden tulokkaita ja jaettiin kunniamainintoja vuoden teoista ja Plussakauppiuudesta.

Kaikki palkitut kuvineen näet täällä