Pasi Hentilä ja Maarit Pyykkö kauppiaiksi K-Supermarket Hyrylään Tuusulaan

Jaa

Pasi Hentilä siirtyy kauppiaaksi Martinlaaksosta Vantaalta, jossa hän on ollut viimeiset kuusi vuotta kauppiaana. Sitä ennen Hentilä oli kauppiaana K-Extra Liisankadulla Helsingissä. Yhteensä kauppiasuraa on takana 13 vuotta, ja kaupassa työskentely alkoi 14-vuotiaana. Tavoite kauppiasurasta kypsyi jo nuorella iällä.

”Minua kiehtoo yrittäjyys ja olen aidosti kiinnostunut ruokakaupassa myytävistä tuotteista ja kaupan palveluiden kehittämisestä. Pidän siitä, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa työssäni. Kauppiaana olen helposti lähestyttävä, saa tulla nykäisemään hihasta ja juttelemaan”, kertoo Pasi Hentilä.

Aloittaessaan Hyrylässä kauppias aikoo ensin tutustua asiakaskuntaan ja kuunnella heidän toiveitaan kaupan, tuotevalikoimien ja palveluiden suhteen. Kauppa on vakiinnuttanut asemansa ja se on hyvällä kehittyvällä alueella. Myymälä vaatii kuitenkin päivitystä, joten kokonaisvaltainen remontti aloitetaan kesän jälkeen syksyllä. Remontissa kauppa tullaan uudistamaan täysin.

”Tavoitteena on toteuttaa kerralla mahdollisimman onnistunut uudistus, joka täyttää alueen asiakkaiden tarpeet. Aion kiinnittää erityisesti huomiota siihen, että asiakkaat kokevat itsensä aidosti tervetulleeksi, ja tuoda kauppaan lähikaupan tuntua”, kertoo Hentilä.

Uusi kauppiaspari aloittaa helmikuussa.

Nykyinen kauppias Raija Westerholm kiittää asiakkaita ja henkilökuntaa.

”Haluan kiittää asiakkaita ja henkilökuntaa yhteisistä vuosista. Lisäksi toivotan onnea ja menestystä Pasille ja Maaritille”, kertoo K-Supermarket Hyrylän nykyinen kauppias Raija Westerholm.