Pasi Topparin kauppaperheeseen myös uusi K-Supermarket Portti Kuopiossa

Jaa

Kauppias Pasi Toppari Kuopion K-Citymarket Päivärannasta ottaa kauppiasvastuun myös keväällä 2022 avattavasta uudesta K-Supermarket Portista Kuopion keskustassa.

”Innokkaana ja täynnä tarmoa”, kuvailee kauppias Pasi tuntemuksiaan. ”On hienoa päästä rakentamaan täysin uutta ja uudenaikaista K-Supermarketia yhdessä alueen asiakkaiden kanssa.”

”Uudenajan K-Supermarketin suunnittelu alusta saakka antaa mahdollisuuden rakentaa kaupasta juuri alueen ja sen asiakkaiden näköinen. Samalla voimme ottaa käyttöön kaiken uusimman tekniikan asiakkaidemme ja henkilökuntamme avuksi”, kauppias kertoo.

Uusi kauppa mahdollistaa henkilöstön kehittämisen ja monipuolisen työnkierron K-Citymarket Päivärannan henkilökunnan kanssa.

Keväällä 2022 avattavan uuden K-Supermarket Portin koko on noin 1600 m2 ja kauppaan palkataan parisenkymmentä uutta kaupan ammattilaista. ”On hienoa, että tässä haasteellisessa ajassa pääsemme tarjoamaan uusia työpaikkoja”, Pasi Toppari kertoo.

”Teemme tiiviisti yhteistyötä molempien kauppojen välillä ja uuteen kauppaan palkattava henkilökunta pääsee työn touhuun Päivärannassa jo ennen Portin avautumista. Kokenut henkilökuntamme pääsee opettamaan ja opettelemaan uutta myös tulevassa kaupassa.”

Pasilla on pitkä työ- ja kauppiasura K-ryhmässä

Pasi Toppari on toiminut kauppiaana yli 16 vuoden ajan ja K-Citymarket Päivärannan kauppiaana vuodesta 2008 alkaen.  Uusi K-Supermarket Portti on Pasin neljäs kauppapaikka. Myös poika Peetu työskentelee Päivärannassa. Perheen harrastukset liittyvät hyvään ruokaan ja ruoanlaittoon sekä matkailuun.